Akhisar Belediyesi 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında meclis salonunda yapıldı. 4 meclis üyesinin izinli olduğu toplantının ilk iki gündem maddesinde yer alan 2018 mali yılı gelir ve gider bütçesi ile 2018 mali yılı gelir tarifesinin Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Üçüncü gündem maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından incelenen 2018 mali yılı performans programı ile ilgili karar meclise sunuldu ve komisyondan geldiği gibi kabul edildi. Dördüncü gündem maddesinde Yağlı Güreş düzenleyen kentler birliğine üye olunması ile ilgili komisyon kararı gereği meclis üyelerinden Latif Çakmak, Ali Özgen ve Halil Aktaş asil üye seçilirken Fatih Füzün ve Hikmet Çağan yedek üye olarak oy birliği ile seçildi.

Beşinci gündem maddesinde mülkiyeti Akhisar Belediyesine ait müstakil parsellerin satış yetkisi encümene yetki verilmesi İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Altıncı gündem maddesinde Reşatbey Mahallesi 648 sokak üzerinde bulunan mescidin ilçe müftülüğüne tahsisi oybirliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. Yedinci gündem maddesinde Akhisar Belediyesine ait İnönü Mahallesi 2031 ada, 1 parselde bulunan 2 bin 548 metrekare yerin ek hizmet binası yapımı için Adalet Bakanlığına tahsisi bütün komisyonlarda havalesi oy birliği ile kabul edildi. Son gündem maddesinde imar evraklarının okunması ile meclis sona erdi.