Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de gerçekleştirilen mezuniyet töreninde, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya, Akhisar Down Sendromu Derneğine verdiği katkılarından dolayı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı programda teşekkür plaketi takdim edildi. Ayrıca programa Akhisar Down Derneği Başkanı Neşe Çalışkan ve dernek üyesi özel çocuklar da katılarak diplomalarını aldılar.

Konuşmaların ardından, 26 haftalık aşçılık eğitimi sonrası mezuniyete hak kazanan down sendromlu gençler diplomalarını Bakan Ersoy'dan aldı.

Bakan Ersoy'a bir plaket ve down sendromlu bireyler tarafından yapılmış bez bebek takdim edilen törende, "Will Always Love You" adlı şarkıyı seslendiren Miles'a da Bakan Ersoy tarafından Kur'an-ı Kerim verildi.

Programda ayrıca şarkıcı Bora Gencer "Yağmurun Altında" adlı şarkıyı seslendirirken, down sendromlu çocuklar çeşitli dans gösterileri ile sahne performansları sergiledi. Program sonunda Belediye Başkanı Salih Hızlı, Bakan Ersoy’a Zeytin ve Zeytinyağından oluşan paket takdim etti.