Akhisarpress.com - Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirilen Kongre de seçilen yeni yönetimi basına tanıtmak amacı ile kahvaltı programı düzenledi.

Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Akhisarlı basın mensuplarının katıldığı kahvaltı programı Akhisar Can Köfte Restoranda gerçekleştirildi.

Kahvaltı programında konuşma yapan ADD Başkanı Günhan Bakırlıoğlu yeni yönetimini tanıtırken, yapılacak etkinlikleri de dile getirdi.

Bakrılıoğlu, “Değerli katılımcılar tanışma amaçlı düzenlediğimiz kahvaltımıza hepiniz hoş geldiniz. Bildiğini üzere geçtiğimiz şubat ayında Olağan Genel Kurulumuzu yaptık, genel kurul sonrası yönetimde bazı değişiklikler meydana geldi, aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Bizde bu toplantımızı hem yapacağımız faaliyetleri hem de aramıza katılan yeni arkadaşlarımızı tanıtmak amacı ile gerçekleştirdik. İlk etapta Atatürkçü Düşünce Derneği ilerleyen zamanlarda yapılacak olan yeni anayasa hakkında toplumu bilinçlendirmeyi hedef alacaktır. Bunun yanında ilerleyen zamanlarda Atatürkçü düşünce Derneği Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ı Akhisar’a davet ederek bir seminer talebinde bulunduk Kendisi bizleri kırmayıp davetimizi kabul etmiştir. Bunun yanında Atatürkçü Düşünce Derneği Akhisar Şubesi olarak Gençlik Kollarımızı kurma kararı aldık.. Bu konu ile ilgili Derneğimizin en genç yönetim kurulu üyesi olan Bahattin Yılmazoğlunu görevlendirdik.. Bütün bu projelerin yanı sıra henüz tam olarak karara bağlamadığımız bir çok projemiz mevcut.. İlerleyen zamanlarda bunların hepsini gerçekleştireceğimizi umuyorum” dedi.