Milli Egemenlik Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş, birlik ve beraberlik örneği sergilemeye devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi Akhisar İlçe Teşkilat Başkanı Feyyaz Eroğlu’nun her gece sunumu ile gerçekleşen demokrasi nöbeti saygı duruşu, İstiklal Marşı, sela ve kuran tilaveti ile başladı. Ardından Başbakan Binali Yıldırım’ın canlı olarak meydanlara seslenişini, Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen sinevizyon eşliğinde izleyen Akhisarlılar, sonrasında ellerinde Türk bayrakları eşliğinde Mustafa Yıldızdoğan’a ait “Türkiyem” şarkısı ile coştu.
 
Demokrasi nöbetinin 18.gününe yine her gece olduğu gibi Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, belediye meclis üyeleri,sivil toplum örgütü temsilcileri ve bir çok vatandaş katıldı.
 
İLK KEZ ONUNCU YIL MARŞI ÇALDI
 
Öte yandan Milli Egemenlik Meydanını dolduran Akhisarlılar ilk kez demokrasi meydanında çalan “10. Yıl marşı” nı yine ellerinde Türk bayrakları eşliğinde coşkuyla dinledi.
 
KIZILAY KAN MERKEZİ’DE MEYDANDAYDI
 
Kızılay Manisa kan merkezi de meydanda kurduğu mobil kan alım merkezi ile kan bağışında bulunan vatandaşlara yardımcı olurken yine her demokrasi nöbetinde olduğu gibi meydanları dolduran Akhisarlılara hayırseverler tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
 
“KOD ADI KOZ” FİLMİ İZLETİLDİ
 
Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan, devlet içinde devlet kurmak isteyenlerin ve arkalarındaki güç odaklarının deşifre edildiği bir hikâyeyi anlatan Celal Çimen’in yönettiği, yapımcılığını Parantez Yapım adına Uğur Yalçınkaya ve Kazım Albayrak üstlendiği “Kod Adı Koz” isimli film meydanları dolduran Akhisarlılara izletildi.
(BG-HŞ-MÖ-AG)