7’den 70’e genç, yaşlı ve çocuk demeden katılım sağlanan nöbet, gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Milli Egemenlik Meydanında toplanan vatandaşlar için, Akhisar Belediyesi hizmet binası önünde kurulan dijital platformdan canlı yayınlar ve sinevizyon görüntüleri sergileniyor.
 
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Belediye Meclis Üyeleri, diğer siyasi parti temsilcileri, ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katıldığı demokrasi nöbetinin 13.günü saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kuran tilaveti ile başladı.
 
AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’i telefon ile ağlayarak canlı yayında Akhisarlılara seslenen AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül; “Milletimiz, demokrasimiz ve ülkemiz için sabaha kadar demokrasi nöbeti tutan tüm Akhisarlı kahramanlara teşekkür ederim” dedi. Bazı hayırsever vatandaşlar tarafından demokrasi nöbetine katılanlara çeşitli ikramlar yapılırken bazı vatandaşlar ise şiir okuyarak geceye destek verdi. (BG-ED)