Zeytinliova Yolu üzerinde bulunan Şatafat Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, Akhisar Belediye Başkan yardımcısı Ali Velestin, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Akhisar Huzurevi sakinleri ve dernek üyeleri katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşmasına geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanında terör saldırısında yaralananlara acil şifa hayatının kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan AKGİAD Başkanı Özkan Kalın; Sevgi ve dayanışmanın en yoğun yaşandığı ramazan ayında, huzur evlerinde kalan yaşlılarımızın ihmal edilmemesi gerekmekte, geçmişimizi geleceğe güçlü bağlarla hazırlayan yaşlılarımız bizleri nasıl ilgi, şefkat ve sevgiyle büyüttülerse bugün bizlerde onlara aynı sevgi ve saygıyla yaklaşmalıyız, Unutmayalım ki bugünün gençleri bizler, yarının yaşlıları olacağız. Huzurevi müdürüme ve çalışma arkadaşlarına bu geceki birliktelik için teşekkür ederiz.”dedi.

AKGİAD DERGİSİNİN 4.SAYISI ÇIKTI

Dernek yönetim kurulu ile amatör ruh ve profesyonel bir anlayışla AKGİAD dergisinin 4.sayısını çıkardıklarını ifade eden Kalın; “Zengin içeriği ile gençliğin dinamizmini ve iş hayatının farklı yönlerini yansıtan dergimizin ilk sayısından bugüne bize destek sağlayan basın danışmanımız Sayın Mehmet Saygı bey ve Keyfi Sefa dergisi ekibine teşekkür ederiz. Düzenlediğimiz konferans ve röportajlarda her zaman yanımızda olan Engin Akyüz beye, yazılarıyla dergimizin içeriğini zenginleştiren Mustafa Kuzucuk, Bülent Yıldız, Serdar Paşalı, Dilek Selçuk ve Sümeyra Kara hanımefendiye teşekkür ederiz.
Dergimize emeği geçenlere ve reklam vererek maddi katkıda bulunan firmalarımıza da ayrıca teşekkür eder, bereketli bol kazançlar dileriz. AKGİAD ailesi adına hepinize hayırlı bayramlar dilerim.”diye konuşmasını tamamladı.

Ardından derneğin basın danışmanı Mehmet Saygı; “Katılımınızdan dolayı Bende Şahsım ve Keyfi Sefa Ailesi olarak Sizlere teşekkür ederim. Dördüncüsünü çıkardığımız AKGİAD Dergisini sizlere ulaştırmak adına yaptığımız çalışmalarda bizlerden katkılarını esirgemeyen tüm destekçilerimize teşekkür ederim. Keyfi Sefa Dergisi ile başladığımız bu serüvende bölgemizde yayınlanan projelerde imzamızın olması bize duyulan güvenin bir nişanesi olarak algılıyor ve bu bilinçle sorumluluğumuzun farkında olarak işimizi özen ve inançla yapmaya gayret gösteriyoruz. Yeni projelerde sizlerle birlikte olmayı ümit eder, şimdiden mübarek Kadir gecenizi ve bayramınızı kutlarım.” Dedi.

İftar sonunda Genç İş Adamları Derneği tarafından hazırlanan hediyeler huzurevi sakinlerine takdim edildi.