2014 yılında Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) başkanı seçilen Özkan Kalın, 2017 yılında yapılan genel kurul ile yeniden güven tazeledi. 

Derneğin yönetim kurulunun aldığı karar ile 24 Mayıs 2017 günü Palm City Hotel’de yapılan genel kurulda divan heyeti başkanlığına Hüsnü Erer, başkan yardımcılığına İsmail Tatar ve Yılmaz Çatalcalı, yazmanlığa Hakan Barutçuoğlu seçildi.

Divan Heyeti Hazirun Cetvelini kontrol etmiş ve 46  imza ile yeterli çoğunluğun sağlandığına karar vererek Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Başkan Özkan Kalın açılış konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Bilal Özükırmızı, denetleme kurulu raporu, Özkan Kalın ise faaliyet raporunu okudu.

Dernek Tüzüğünün değişikliği hakkında, Başkan Yardımcısı Bilal Özükırmızı gerekli değişiklikler üzerinde bilgilendirme yapmasının ardından, dernek tüzüğünün değişikliği görüşülerek yeterli sayının olması ile dernek tüzüğünün değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

Divan heyeti kurul sonunda yaptığı konuşmada; Geçmiş yönetimlerinden ve tecrübelerinden bahsederek yeni yönetime başarı dileyip her zaman yanınızdayız ve desteğe hazırız mesajı verdi.

Genel kurul sonunda yeniden başkanlığa seçilen Özkan Kalın; “Değerli  yol arkadaşlarım hep birlikte 1 dönemi daha geri de bıraktık. 3 yıllık görev sürem içinde bana eşlik eden yönetim kurulum ile birlikte elimizden erdiğince ve dilimiz döndüğünce derneğimiz ve sizler adına güzel projelere imza attık.
Muhakkak eksiklerimiz ve yanlışlarımız olmuştur. Gerek siz değerli üyelerimiz gerekse bize örnek olan büyüklerimizin eleştirilerini alıp eksiklerimizi tamamlamaya çalıştık.

Görev süremizce faaliyetlimizi  gözden  geçirmek  gerekirse
Akgiad olarak cumhur başkanımız ve Manisa millet vekillerimizi ziyaret ettik 
Stk ve protokol ziyaretlerimizi gerçekleştirdik 
İki özel hastane ile üyelerimiz için sağlık protokolü imzaladık 
Soma şehitlerimizi ziyaret ettik 
Üyelerimiz ile birlikte balo yemekleri düzenledik 
Akhisar osb ile ilgili araştırmalar yaptık 
Kktc 2. Cumhur başkanı Mehmet Ali  Talatı ağırladık
Genel başkanımız Erkan Güralı önce Kütahya da ziyaret edip sonra akhisarda ağırladık
Davet edildiğimiz tüm organizasyonlara derneğimizi temsilen katılım sağladık
HUZUR EVİNE İFTAR YEMEĞİ VERDİK
Akhisar belediye spora moral ziyaretinde bulunduk 
Oliv zeytin fuarı üyelerimiz ile Akhisar firmalarını ziyaret ettik 
Deprem bilgilendirme paneli düzenledik 
Organ bağışına destek için panel düzenledik
Başlamış köyü okuluna çocuklarımızı sevindirmek adına 100 çift ayakkabı dağıttık
Eğitim için bizden destek isteyen okullara çok yüksek miktarda olmasa da küçük maddi destekler sağladık.
Akhisar da fakülde olması için ciddi bir şekilde elimizi taşın altına koyduk. 
Elimizin erdiği kadarıyla bizden yardım isteyen ihtiyacı olan kişi ve kurumlara eşit derecede yardımcı olmaya çalıştık. Dolayısıyla gönlümüz rahat 2014 2017 yılları arasında yönetim kurulunla birlikte siz üyelerimizi temsilen başarılı işler yaptığımıza inanıyorum bizlere verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim” dedi.

AKHİSAR  GENÇ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ 2017 YENİ YÖNETİMİ

Yönetim kurulu Başkanlığına Özkan Kalın, yönetim kurulu üyeliğine  Bilal Özükırmızı, Burçin Karakuş, Mert Başaran, , Murat Aslan ,Tarık Akın, Durmuş Şahanoğlu, Fatih Ünsal, Erhan Yılmaz, Noyan Bayraktar’dan oluştu.