Cumhur ittifakı AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, 31 Mart yerel seçimler öncesi AK Parti’den Başkan Aday Adayları ile kahvaltıda buluştu. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, AK Partili Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve İlçe Başkanı İbrahim Sayın’ın da katıldığı program Gülbeyaz Yüzme Havuzları Balık Restorantta düzenlendi.

Kahvaltı ardından basın mensuplarına seslenen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, Cumhur ittifakı ortağı MHP Akhisar İlçe teşkilatını da programa dahil ettiklerini ancak aday tanıtımlarından dolayı şehir dışında olduklarından katılamadıklarını ifade etti. Öte yandan 6 aday adayından 2 adayın şehir dışında olduğundan dolayı programa katılamadığı kaydedildi.

Beraber çalışıp beraber hareket edeceklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, “Bugün burada belediye başkan adayı ile kadın kolları, gençlik kolları ile birlikte ve belediye meclis olarak bir kahvaltı düzenledik. Sıcak bir ortamda hal hatır sormak için bir araya geldik. Biliyorsunuz 31 Mart 2019’da yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı ile beraber  gidiyoruz seçimlere. Cumhur İttifakında biz Adalet ve Kalkınma partisi olarak Manisa Büyükşehir Belediye adayı çıkartmıyoruz. Ancak 11 ilçede AK Parti 6 ilçede MHP aday çıkararak berber hareket ediyoruz. Cumhur İttifakı günlük bir ittifak değildir. 15 Temmuz 2016 başladı Cumhur İttifakı. Bir ayaklanmaya karşı kurulmuş ve o günden beri tüm seçimlerde beraber hareket edilmiştir. Çünkü memleketimize birlik lazım güç, kuvvet lazım ne kadar beraber olursak o kadar güçlü oluruz. Bizler AK Partililer olarak Cumhur İttifakının müdaviniz. Beraber çalışacağız, beraber hareket edeceğiz. Bu konuda hiçbir sorunumuz yok. Bu seçimlerde aslın bugün onları çağıracaktık ama o arkadaşlarımız Ankara’ya aday tanıtımına gittikleri için çağıramadık. Bizim bütün hedefimiz bütün gayemiz bütün arzumuz millete yardım etmek. Sizlerle beraber 3 dönem AK Parti burada yönetimi aldı. İnşallah birlik beraberlik içinde biz bu rakamlara yine tabiriz. Genel merkezimizin gayretleri ile AK Parti çok büyük hizmetler veriyor. Akhisar’ımıza da büyük hizmetler yaptık Türkiye’ye de büyük hizmetler yaptık. Akhisar’a yaptığımız işler saymakla bitmez. Biz bugün aday adayımızı tanıtıyoruz onun için toplandık. Bizim siyasette bir tabirimiz vardır;

‘Ulaştığınız insan sizindir, ulaşamadığınız değildir’

Onun için herkese ulaşmak gerekir. Herkese el uzatmamız gerekir. Biz dünden itibaren çalışmalarımıza başladık inşallah bugünden itibaren de 31 Mart 2019’a kadar çalışmalarımıza aşkla, şefkatle devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın bütün AK Parti camiası burada inşallah bu aşkla şefkatle bu seçimi alacağız. Ben sözü fazla uzatmak istemiyorum belediye başkan adayımız sayın Hüseyin Eryüksel hem de Akhisarspor başkanımızı kamuoyu çok iyi biliyor sizlerde biliyorsunuz. İnşallah bu önümüzdeki seçimde de kazanıp hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim sloganımız nedir; “ Durmak yok yola devam”. Hepiniz saygı, sevgi, hürmetle selamlıyorum hoş geldiniz sefa verdiniz. Katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Eryüksel, Birey odaklı hizmete kendi tarzımızla dokunarak devam edeceğiz

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, “ Biz bu ekiple yola 2004 yılında beraber çıktık. 3 dönem sebebiyle Salih başkan görev süresini tamamladı, aday adayları oldu ve bu görev şahsıma tevdii edildi yukarıdan. Biz de bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Kaldığı yerden devam ederek kişi odaklı, görev odaklı hizmetle başaracağımıza inanıyoruz. Birey odaklı hizmete kendi tarzımızla dokunarak devam edeceğiz. İnanıyorum ki 31 Mart akşamı sonuçlar açıklandığında inşallah yine AK Parti Akhisar’da bayrağını dalgalandırmaya devam edecek. İnşallah bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Her bir aday adayının sanki kendi aday olmuşçasına çalışacağını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, “Yetkili organlarımızın çalışması neticesinde Hüseyin Eryüksel’e yukarıdan tevdii ettiler kendisine. Kriterlerimiz var, bu kriterleri en çoğunluğu sağlayan arkadaşımız Hüseyin Eryüksel oldu, görev ona tevdii edildi. Belediye başkan aday adaylarının tamamına teşekkür ediyorum. Her birisi aday adayı olduğu günden beri canla başla çalıştılar. Hepsi AK Parti için gece gündüz çalıştılar ve hiçbir aday adayımız diğeri hakkında kötü bir kelam etmedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Adayımız belli oldu, her birisi kendi aday olmuşçasına yine yanımızdalar ve birlikte yol yürüyeceğiz. Bizim adayımız kim olursa olsun ismi önemli değil AK Parti’nin adayı olması önemli, Cumhur İttifakı’nın adayı olması önemli” dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya basına kapalı devam edildi.