Akhisar Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bahattin Yılmazoğlu kuruluşunun 1. Yılı nedeniyle dernek binasında basın açıklaması düzenleyerek pasta kesti.

ADD Gençlik Kolları bu gün düzenlediği basın açıklaması ile kuruluşlarının 1. Yılını kutladı. Gençlik Kolları üyeleri, lise temsilcileri ve doğal üyeleri ile bir araya gelirken, 1.  Yılı münasebetiyle pasta kestiler. Gençlik Kolları Başkanı Bahattin Yılmazoğlu yaptığı basın açıklamasında;

Merhaba Atatürkçü Dostlarım; 

Bilindiği üzere geçtiğimiz sene 23 Aralık günü Akhisar İlçemizde 2008 Yılından beri aktif olmayan, dağılan ADD Gençlik Kolları tekrar aktif olmuştur. Değerli dostlarım: 1 Yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalarda siz değerli Akhisar halkımıza Atatürk Gençliğinin yok olmadığını yıpranmadığını budanmış bir ağaç gibi büyüdüğünü gösterdik. ADD Gençliği 1 Yıl içerisinde tüm liselerde ve Akhisar’ımız da ki Meslek yüksekokulunda temsilcileriyle birlik beraberlik içerisinde çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. 

ADD Gençleri Huzur Evinde büyükleriyle Sohbet İçerisinde, gerek Rehabilitasyon Merkezindeki engelli kardeşlerimize ziyarette bulunduk. Anıtkabir’e Atasının huzuruna çıkmamış genç arkadaşlarımızı Atasının huzuruna çıkardık, yeni ve eski meclislerimizi gezdirdik. 12 Haziran günü ise Türkiye’de bir ilki başardık, iktidar partisi başta olmak üzere muhalefet partilerimizin gençlik kollarıyla birlikte iftar yemeğinde buluştuk. Bu davranışımızla büyüklere örnek olduğumuzu düşünüyoruz. Akhisarlı ve de düşüncesi farklı olan birçok arkadaşımızla 1.Gençlik Şölen’inin de buluştuk. 

Çok değerli Anne ve Babalar; çocuklarınızı ADD çatısı altına göndermekten çekinmeyiniz, korkmayınız. Bizler genç arkadaşlarımızı Türkiye Cumhuriyetini sevmeyi ve de Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürk’ü sevmeyi ve sevdirmeyi öğretiyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Gençler, cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız.” Bugüne Kadar bizimle birlikte bir etkinlik de olsa katılıp bize destek veren ve de burada bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Atatürk’ün ilke ve inkılaplarını sonsuza kadar yaşatacağımıza söz veriyoruz… 

Cümlelerime son verirken 23 Aralık 1930 yılında İzmir’in Menemen İlçesinde Askerliğini yedek subay olarak yapmakta olan Öğretmen Mustafa Fehmi KUBİLAY’IN şeriat isteyen grup tarafından başının kesilmesi ile yanlarına koşan bekçiler Hasan ve Şevki’nin de vurularak şehit edilmesiyle Devrim Şehitlerimizin ölüm yıldönümünde onları Saygı ve Sevgi ile Anıyoruz… dedi.

Basın açıklamasının ardından 1. Yılını kutlayan Gençlik Kolları yönetimi ve üyeleri pastalarını kestiler. ADD Başkanı Günhan Bakırlıoğlu ve yöneticileri, Gençlik Kolların basın açıklamasına katılarak tebrik ettiklerini dile getirdiler.