Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Özel Akhisar Hastanesi yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz, hakkında çıkan dedikodulara yaptığı basın açıklamasıyla cevap verdi. 

Özel Akhisar Hastanesinde Kurum Avukatı Kerim Tercan ve oğlu Taha Yılmaz birlikte Akhisarlı yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Abdurrahman Yılmaz, şunları söyledi. 

YILMAZ: DEVLETİMİZE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

ATSO ve Özel Akhisar Hastanesi yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Yılmaz; “Son birkaç gündür gerek şahsım ile ilgili gerekse işletmelerimle ilgili çok anlamsız yorumlar ve anlamsız dedikodular üzerine basın açıklaması düzenledim. Son günlerdeki dedikoduda Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığının nezdinde yürütülmekte olan gizli bir soruşturma nedeniyle ifademe başvuruldu. Soruşturma kapsamında benim sahip olduğum bilgi ve belgeler Cumhuriyet Savcılığına ve mahkemeye verildi. Bu bilgi ve belgelerimiz devletimizin bu makamlarıyla paylaşılmasından daha doğal bir şey olacağını zannetmiyorum. Memleketimiz kritik dönemlerden geçiyor. Bu manada bu bilgi ve belgeler bize başvurulduğu takdirde her zaman elimizden ne varsa vermeye hazır olduğumuzu belirttik. Akhisar halkına, devletimize, milletimize dün olduğu gibi bugünde hizmet etmeye devam ediyoruz. Görevimizin başındayız. 

HER TÜRLÜ YATIRIMI YAPIYORUZ

Özel Akhisar Hastanesinin 72 yataklı kapasitesinin Sağlık Bakanlığı tarafından 98 yatağa çıkarıldığını belirten Yılmaz; Hastanemiz, Devletin bütün kurumları tarafından en ince ayrıntısına kadar denetleniyor. Bu denetimler neticesinde teşekkür anlamında şuan 72 yataklı hastanemizi Sağlık Bakanlığı 98 yatağa çıkardı. Bize de 3 ilave kadro verdi. Akhisar ve çevre ilçe ve illerden gelen vatandaşlarımızın sağlığı adına her türlü yatırımı yapıyoruz.” dedi.