Akhisarpress.com - 4 Mayıs’ta yapılacak Akhisar Ticaret ve Sanayi odası seçimlerinde başkan adayı olan Abdurrahman Yılmaz 1. Gurubu ile yemekte buluştu.

Gülbeyaz-ı Ziyafet Borsa Restaurantta gerçekleştirilen akşam yemeğine “ Tek Başına Değil Hep Birlikte” sloganı ile seçim yoluna çıkan 1. Gurubu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Gelen bütün davetlileri kapıda karşılayan başkan adayı Abdurrahman Yılmaz yemek sonrası konuşma yaptı. “ Tek Başına Değil Hep Birlikte” sloganını yenileyerek konuşmasına başlayan Yılmaz, “ İçinde bulunduğumuz çağ iletişim ve bilişim çağı, bunun neticesinde oluşan küreselleşen bir olgu var. Oluşan bu küreselleşme, taşları yerinden oynatmış, ilişkileri alışkanlıkları değiştirmiş hatta yeni bir dünya düzeninin kurulmasına vesile olmuştur. Bu süreç, sadece devletleri değil, milletleri değil, işletmeleri değil, bireyleri değil özellikler şirketleri ve kurumları da bu rüzgarın içerisine katmıştır. Bu baş döndürücü değişim, dünya üzerindeki ekonomik, siyasi, kültürel alt yapının yeniden oluşmasına sebebiyet vermiştir. Bizim için Ticaret ve Sanayi Odasında çalışan arkadaşlarımızın, kime hizmet ediyoruz ve neye hizmet ediyoruz anlayışı çok önemlidir. Bizde böyle bir anlayışın olduğu Ticaret ve Sanayi Odası hedefliyoruz. Dolayısıyla Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasının var oluş nedeninin ne olduğunu bütün üyelerimize tek tek anlatmak istiyoruz.”

Gecenin sonunda katılımcılar ile sohbet eden Yılmaz Ticaret Odası için neler yapabilecekleri hakkında bilgiler verdi.