Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar’da 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği ile bir araya geldi. Gençoğlu, derneğin bazı istek ve taleplerini dinleyerek çözüme kavuşturulması için çalışma yapacaklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, birtakım incelemeler yapmak için gittiği Akhisar’da Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon İşleri Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Burada Koordinatör Doğan Ensivri tarafından karşılanan Gençoğlu, personellerle tek tek tokalaştı.

Elimizden Ne Geliyorsa Yaparız

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Akhisar Koordinasyon İşleri Müdürlüğünde Akhisar’da faaliyet gösteren 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Ayşen Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin bazı istek ve taleplerini dinleyen Gençoğlu, Derneğin Kadın El Emeği Pazarı açılması yönündeki isteklerinin değerlendirileceğini belirtti. Gençoğlu, “Biz insanların istek ve taleplerini dinleme noktasında çalışıyoruz. Sizlerin isteklerinizi çözüme kavuşturabilmek adına, elimizden ne gelebiliyorsa yaparız” diye konuştu. 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Uçar ve yönetim kurulu üyeleri kendilerine gösterilecek olan destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.