Akhisar’da 554. Çağlak Festivali Programı Şeyh İsa’yı anma töreni ile başladı.

Akhisar’da 554 yıldır kutlanan festivalin büyük anlam taşıdığını ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisarlılar olarak hep iyilik yapmayı, herkese karşı hoşgörülü davranmayı amaç edindik. Bugün bir başarı elde ettiysek bu manevi önderlerimizin bırakmış olduklarının büyük payı vardır. Akhisar’ı başarıyla temsil ettiğimiz bir dönemi yaşamaktayız. Manevi bir dönemi yaşamak çok önemlidir. Bizler için önemli olan bu değerlerin gelecekte çocuklarımız içinde anlam taşımasını diliyoruz diye konuştu.

Şeyh İsa’ya ve büyüklerimize yakışacak şekilde her geçen sene daha iyi festivaller düzenlediklerini ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, her geçen sene şenlikleri ve festivalleri daha da güzelleştirerek Akhisarlılarımıza sunuyoruz. Toplumlar kendi kültürlerine sahip çıkarlarsa o kadar ayakta kalırlar ve varlıklarını devam ettirirler diye konuştu.

Program Akhisar Müftüsü Ramazan Orhanlı’nın dua okumasıyla son buldu.

Programa AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve vatandaşlar katıldı.