Türkiye Futbol  Adamları Derneği(TÜRFAD) Akhisar şubesinde Akhisarspor’un  kuruluşunun 45. Yıl kutlamasına,  yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve hiçbir futbolcu katılmadı. 45. Yıl önce takımın  ilk kurucu başkanı ve 1 numaralı üyesi  Yılmaz Atabarut kutlama gecesinde gözyaşlarını tutamadı.

10 Nisan (yarın) yaş günü olan Teknik Direktör Roberto Carlos için  özel hazır hazırlanmış  bir pasta  kesiminin  yapılacağı 45. Yıl kutlama   kokteyline  belediye başkanı Salih Hızlı, Yardımcıları Ömer İşçi, Ali Velestin,  İzmir, Denizli TÜRFAD yöneticileri, çok sayıda Akhisarspor forması giymiş eski futbolcu ve yöneticinin katıldığı gecenin açış konuşmasını TÜRFAD Akhisar Şube başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman yaptı. Kahraman anlamlı  konuşmasında tek üzüntülerinin, söz verildiği halde  geceye katılmayan yönetici, teknik ekip ve futbolcular olduğunu söyledi. Özge Stüdyo  ekibi tarafından hazırlanan 30 dakika süreli, Akhisar’daki futbol tarihi ve Akhisarspor’un başarılarının anlatıldığı kısa metrajlı filmin seslendirilmesini  Spor Program yapımcısı Akhisarlı  Tunç Elibol yaptı. Film  sık sık alkışlarla izlenirken, kurucu başkan ve 1 numaralı üye Yılmaz Atabarut gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

Gecenin geç saatlerine kadar,  Türkiye’nin  dört köşesinden gelen  eski futbolcular hasret giderirken, Akhisarspor’un ilk  antrenörü ve futbolcusu Yılmaz Poçal’a geceye  katılan  Puskas Ergun lakaplı Ergun Öztuna, Kurucu Başkan  Başkan Yılmaz Atabarut’a belediye başkanı Salih Hızlı, TÜRFAD’a her zaman destek veren belediye başkanı Salih Hızlı’ya da  TÜRFAD İzmir Şubesi başkanı Bahri Vereskalı  özel hazırlanmış plaket verdiler. Roberto Carlos’un yaş günü nedeniyle özel hazırlanmış pastayı,  Belediye Başkanı Salih Hızlı,  bir önceki kulüp başkanı Ömer İşçi ve TÜRFAD şube başkanı Hüsnü Kahraman  kestiler. İkram edilmeyen pasta  kulüp tesislerine yollandı.