Akhisarpress.com/ÖZEL - 32 yıldır Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı yapan Halil İbrahim Doğan, 11 Ocak’ta yapılacak seçimlere tekrar aday olduğunu açıkladı.

Milli Egemenlik Alanındaki kendi binalarında yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yapan, 20 yılda Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonun da yönetim kurulu üyeliği de yapan Halil İbrahim Doğan, Akhisarspor, Kayalıoğluspor, Akhisar Emniyet Otobüsleri başkanlığı da yaptı.

Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kola, Tahsin Ünaldı, Halil Hüseyin Ünal, Mustafa Demren, Abdullah Caner, Süleyman atlaş, Mehmet Hüseyin Şen ve Şeref Dündar ile toplantı yapan 32 yıllık başkan Halil İbrahim Doğan, “ 1025 üyemiz ile Akhisar’da en büyük odayız. Üyelerimizin sorunlarını her zaman ve her yerde takip etmek için tekrar yola çıkıyoruz. Bu güne kadar üyelerimiz için yaptığımız çalışmalarımızın takdirle karşılanması bizlere büyük cesaret vererek tekrar aynı şekilde daha iyi hizmet için varız. Yönetim kurulumuza alacağımız genç dinamik arkadaşlarla birlikte yasal çerçeveler içinde sorunlarımızı üst kuruluşlarımıza ve siyasi kadrolara ileterek çözüm yollarını takip edeceğiz. 11 Ocakta yapacağımız Genel Kurula tüm üyelerimizi bekliyoruz. Oda olarak, Akhisar’ımız için yapılacak her olumlu adım için destek vererek, şehrimizin de gelişmesi ve marka olmasına katkı sağlayacağız.” Dedi.