Akhisar’da kurulan 1970 Akhisar Master Futbol Derneği düzenlediği kahvaltı programıyla yönetim kurulunu ve futbolcularını tanıttı.

Seyhan Cafe’de düzenlenen kahvaltı programında konuşan 1970 Akhisar Master Futbol Derneği başkanı İlkay Düztaş; “Akhisar'ımızın çok değerli basın mensupları ve değerli eşleri 1970 Akhisar Master Futbol takımımızın çok değerli yöneticileri ve eşleri geçmişte Akhisar futboluna çok büyük hizmetleri olmuş 1970 Akhisar Master Futbol takımımızın çok değerli futbolcuları ve eşleri, kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren desteklerini hiç esirgemeyen çok değerli sponsorlarımız ve eşleri ve değerli misafirlerimiz ve eşleri, Akhisar sporumuzun kuruluş tarihi 1970'den ilham alarak oluşumunu gerçekleştirdiğimiz 1970 Akhisar Master Futbol takımımızın tanıtımına ve açılışına hoş geldiniz. Kuruluşumuzun amacı master duygusunun sadece kupa getiren değil dostluk, kardeşlik, barış götüren büyük futbol aşkıyla kuruluş tarihini taşıdığı Akhisar sporu, yaşadığı şehri ve halkını her alanda başarılı şekilde temsil etmek olduğunu anlatmaktır. 

HEDEFİMİZ SADECE SPORTİF DEĞİL

Hedefimiz sadece sportif faaliyetlerle gündemde kalan değil sosyal anlamda da faaliyet gösterip projeleriyle de topluma olan sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getiren ve son zamanlarda Türkiye'de ve Dünya'da büyük bir hızla gelişen ve yaygınlaşan master futbol takımlarının en değerli parçalarından biri olmak için bütün gücüyle çalışan ve bu anlamda da en üst yerlerde ver alan bir master futbol takımı olmaktır. Yönetici ve futbolcu kadrosuyla bunu başaracak güce ve kaliteye sahip olduğumuzu düşünüyoruz.

AKHİSAR’A PROFESYONEL MASTER TAKIMI KAZANDIRDIK

1970 Akhisar Master Futbol takımımız Akhisar'ımıza ve Türkiye master futbol camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Akhisar halkının gurur duyacağı Akhisar'a çok yakışacak profesyonel anlamda master futbol takımı kazandırdığımız için çok mutluyuz.Bu mutlu günümüzü bizimle paylaşan çok değerli basın mensuplarımıza, çok değerli sponsorlarımıza, çok değerli misafirlerimize ve değerli eşlerine sonsuz teşekkür ediyoruz saygılarımızla.” Dedi.

1970 Akhisar Master Futbol takımı yönetim kurulu başkan İlkay Düztaş, başkan yardımcıları Şerafettin Gökçam, Sebahattin Arap, muhasip Zafer Semiz, halkla ilişkiler Kenan Evci, genel kaptan Sebahattin Arap, genel sekreter Adem Vardar, hukuk işleri İlhan Genç, sportif direktör Emin Kökcü, takım antrenörleri Kani Üçerler, Ögün Kundil, takım kaptanları Ogün Kundil, Emin Kökcü’den oluştu. 

1970 Akhisar Master Futbolcu Kadrosu ise; İlkay Düztaş, Emin Kökcü, Ogün Kundil, Kani Üçerler, Engin Çamkır, Ercan Yıldız, Yusuf Güryaprak, Rüstem Adar, Ufuk Üçerler, Hakan Çakır, Bircan Tan, Okan Demirel, Önder Arık, Süleyman Demirayak, Kemal Gezer, Yavuz Çeneli, Selçuk Orta, Harun Tüysüz, Engin Erşahin, Ercan Soylu, Özkan Koç, Hüseyin Açan’dan oluşuyor. (MÖ-ED)