Akhisarpress.com - Akhisar Belediyesinin 1. Master Cup Masa Tenisi turnuvasında Akhisar ve Çevre il ve ilçelerden 170 Masa Tenisi sevdalısı 12 saat boyunca mücadele ederlerken, büyük dostluklarda kazandılar.

Akhisar Spor salonunda 9 ayrı masada saat 09 00 da başlayan 1. Master Cup Masa Tenisi turnuvası saat 21.00 de Belediye başkanı Salih Hızlı’nın dereceye girenlere kupalarını ve hediyelerini vermesi ile sona erdi. Turnuvaya katılan her sporcuya da ayrıca katılım sertifikası verildi.

Masa Tenisi Federasyonu Danışma Kurulu Üyesi Kemal Demirel, Milli hakemler Mehmet Ali Kaplan, Fitnat Öncel ve bölge hakemlerinin yönettiği 1. Akhisar Master Cup Tenis Turnuvasının sonunda, İzmirli Masa Tenisi ustaları dağıtılan 6 kupadan 5’ni kazandılar.

Akhisar Belediyesi Halkla İlişkiler sorumlusu Öznur Helvacıoğlu’nun sunuculuğunda, Consulation Gurubu 1. si Yeşim Akdeniz, (İzmir), 2. Si Faruk Pınar (Turgutlu), Master Cup 1. Akhisar Turnuvası 1. si Ahmet Bitirmiş (İzmir), 2. Ahmet Yusuf Ark (İzmir), 3. Temel Gökkaya (İzmir), 4. Cihan Yılmaz (İzmir) kupalarını ve hediyelerini belediye başkanı Salih Hızlı’nın elinden aldılar. Başkan Hızlı Milli hakemlere de sertifika ve hediye verdi.