Akhisar’ın Kitapçısı sloganıyla yola çıkan Zeytin Kitap ve Kırtasiye Misak-ı Milli Ortaokulu yanında hizmet vermeye başladı. Açılışa gelen davetlileri Zeytin Kitap işletmesinin sahipleri Süleyman Çakıl ve kardeşi Muhammed Mustafa Çakıl karşıladı.

Akhisar’ın Kitapçısı’nın açılışına, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Akhisarspor Yönetim Kurulu Üyeleri; Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, CHP ilçe Başkanı İsmail Şahin, Kuveyt Türk Katılım Bankası Müdürü Güray Kanlı, Akhisar Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Süleyman Erdem ve sendika üyeleri, Sarı Ahmet Paşa aşevi Müdürü Ali Doru, Ulucami Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Yılmaz ve Mehmet Gedik, Oda ve Dernek temsilcileri ve davetliler katıldı.

'Akhisar’ın Kitapçısı' Zeytin Kitap’ın açılış kurdelesi; Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Akhisar Emniyet Müdürü Engin Pınar, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, CHP ilçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şahin, Akhisarspor Yönetim Kurulu Üyeleri; Süleyman İşçi, İbrahim Evren Acar, Eğitim Bir-Sen Akhisar Şube Başkanı Süleyman Erdem ve İşletme sahipleri tarafından kesildi. 

İşletme sahibi Süleyman Çakıl; Böyle bir işletme açmanın çocukluk hayali olduğunu ifade ederek, “Akhisar’ın Kitapçısı’nda Edebi, felsefi, tarihi ve sanat eserleriyle ilgili birçok kültür kitabı yer alıyor. ‘İyi Kitap İyi Gelecek’ düsturuyla yola çıktığımız bu işletmede Kitap çeşidi konusunda iddialıyız. Ayrıca Öğrencilerimizin ihtiyacı olan okula yardımcı testleri, kitapları, sınav kitapçıklarını da rahatlıkla bulabilirsiniz. Onun dışında okul ve kırtasiye ihtiyaçlarımızın tamamına buradan ulaşabilirsiniz." dedi.