Yaman Yatırım Gayrimenkul’ın yeni işyerinin açılış kurdelesini geçtiğimiz gün mazbatasını alan Belediye başkanı Besim Dutlulu ve işletme sahibi Özhan Akarsu birlikte kestiler.

Emlak ve gayrimenkul hizmetleri noktasında profesyonel ve kurumsal hizmet vermek adına yeni işyerini hizmete açtıklarını ifade eden Yaman Yatırım Gayrimenkul işyeri sahibi Özhan Akarsu, günümüz koşullarında vatandaşların emlak işlemlerini en kolay, hızlı ve şeffaf şekilde çözüme kavuşturduklarını da sözlerine ekledi.

BAŞKAN MAZBATADAN SONRA İLK AÇILIŞINI YAPTI

Geçtiğimiz gün mazbatasını alarak göreve başlayan Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu, ilk defa bir işyerinin açılışına belediye başkanı sıfatıyla katıldı. Yeni işyerinin hayırlı ve kazançlı olması dileklerinde bulunan Dutlulu, açılış kurdelesini kestikten sonra katılan misafirlerle bir süre sohbet etti.

Açılışa Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Emlakçılar Derneği başkanı İsmail Gürbüz, Müteahhitler Derneği başkanı Nurettin Koçoğlu, birçok müteahhit ve emlakçı katıldı. 

Beyaz İnci Çiçekçilik ve Kahram Müzik Organizasyon’un organizasyonunu yaptığı açılışın ardından katılan misafirlere pilav ve ayran ikram edildi.