Akhisar’da kurumlar  Vergisinde rekortmen olan  Köfteci Ramiz’e ( Ramiz Gıda Limited- Ramiz A.Ş.)  Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan özel tebrik ve  nezaket ziyaretinde bulundu. Çakan Ramiz kardeşler Bircan-Birtan-Bülent Taşkınlar kardeşlere çiçek ve özel bir hediye verdi.
Türkiye sınırları içinde 136 şubesi olan  bu yıl içinde yurt dışında Almanya’nın Köln şehrinde  ilk iş yerini açacak, Akhisar’da kurumlar vergisinde  1 milyon, 150 bin lira ile birinciliği göğüsleyen  “Köfteci Ramiz” markasının  yönetim kurulu başkan vekili Bircan Taşkınlar, yönetim kurulu üyeleri Birtan-Bülent Taşkınlar, tebrik ve nezakete ziyaretinde bulunan  Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan ve Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas’ı karşıladılar. İzmir İstanbul Karayolu üzerinde Merkezinde yapılan tebrik ve nezaket ziyaretinde  İl Müdürü Yılmaz Çakan çiçek ve özel hediyeyi Bircan-Birtan-Bülent Taşkınlar kardeşlere verdi.

Yılmaz Çakan, “Köfteci Ramiz markası  gibi vergide de Akhisar’da ilk sırayı aldı. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Anne ve Babaları adına bir Fen Lisesi de yaptırdıkları  gibi devlete olan sorumluluklarını da ayrıca  yerine getirdikleri için takdirle karşılıyor tebrik ediyoruz.” Dedi. Yönetim Kurulu üyesi Birtan  Taşkınlar’da “Ziyaretiniz için bizlerde çok teşekkür ediyoruz. Kazandığımızın sorumluğu olarak verdiğimiz vergilerinde devletimiz tarafından ülkemizin  refahına için harcanacağına eminiz. Türkiye’miz  kalkındıkça, çağdaş ülkeler seviyesine yükseldikçe yatırımcıların da önünün açılacağına inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş, Atatürk ilkelerine bağlı, demokratik bir ülke olarak her Türk vatandaşı gibi bizlerde acizane görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.” Dedi.

Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Akhisar Vergi Dairesi Müdürü Hasan Anamas ve  Taşkınlar kardeşlerin özel konuklara Ramiz köfte ve özel tatlılar ikram edildi.