Akhisar’da faaliyet gösteren Uyum Yapı İnşaat personel alımı için Akhisar Belediye meclis salonunda işçi görüşmesi gerçekleştirdi.  

Akhisar’da faaliyet gösteren Uyum İnşaat hemen ihtiyacı olan ve devamı gelecek olan beden işçi ihtiyacını temin etmek için Akhisar İŞKUR  İş ve Meslek Danışmacı Özden Arabacını da katıldı işçi görüşmesi gerçekleştirdi. 

Uyum  Yapı İnşaat Arkeolojik kazılarda  çalıştırılmak üzere işçi görüşmesine Arkeolojik Dicvar Talu, Satın Alma Müdürü Onur İslam Alparslan ile görüşen işçiler hemen iş başı yapacaklar.

 Uyum Yapı İnşaat   satın alma sorumlusu Onur İslam Alparslan “ Şirketimizde Türkiye’nin 4 bir yanından çalışan işçi olarak çalışan ve 150 yakın işçimiz var. Şirketimize servis mevcut olup yemek ve sigortalıdır. Bizim işçi alımlarımız 2018 yılı sonuna kadar devam edecek, İşçi olarak çalışmak isteyenler bana 0538 023 30  00 numaralı telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilirler. Bizim hedefimiz burada kemik bir yapı oluşturarak 2018 yılından sonra Türkiye’nin her hangi bir yerinde çalışacak güçlü bir kadro kurmak hedefindeyiz. Biz şirketi olarak özellikle meslek üzerine personel ihtiyacımızda var ancak meslek üzerine iş başvurusunda bulunacak olanlardan Mesleki yeterlilik belgesi olması gerekli. 

Elinde mesleki yeterlilik belgesi olan ve bende çalışacağım diyen arkadaşlar bana ulaşabilirler” dedi. 

Belediye Meclis salonundan gerçekleştirilen görüşmeden sonra iş başı yapacaklara bilgiler vererek görüşme sonlandırıldı. (E.Ç)