Akhisarpress.com - Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Manisa İl yönetimi ve Akhisar temsilciliği Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti.

TÜMSİAD’ın 2005 yılında kurulduğunu ifade eden Manisa İl Başkanı Sezgin Akduman, ‘Amacımız sosyal yönden ve ticari yönden bulunduğumuz yerdeki iş adamlarına yardımcı olmak. Birliktelik sağlamak. Bunun içinde sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Gerekli ve etkili hizmet yapmanın amacındayız. Bu zaman da çok azalan sözün ve senedin hiçbir değerinin kalmadığı ticari piyasada dürüstlük ve ahlaklı nitelikli arkadaşları bir araya getirmek arzusundayız. Malumunuz ticareti herkes yapar ama dürüst ve ahlaklısını yapabilmek önemli. Akhisar’da da temsilciliğimizi açmış bulunmaktayız. Manisa ve ilçelerinde yapılanmalarımız devam ediyor. Bu sebeple ilçe belediye başkanlarımızı ziyaretler gerçekleştiriyoruz.’ Diye konuştu.

Ziyarete TÜMSİAD Manisa İl Başkanı Sezgin Akduman, Başkan yardımcısı İbrahim Saltık, Genel Sekreter İrfan Dinçer, Akhisar TÜMSİAD Temsilcisi Mustafa Kafaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.