Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından 21-31 Mart 2016 tarihleri arasında 10. kez düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nefise Şükran Füzün ve TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım konuk oldular.

TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Nefise Şükran Füzün ve TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım tecrübelerini paylaşarak girişimci adaylarına ışık tuttular. Girişimcilik nedir, KOSGEB’den destek alma süreci, Akhisar ve Manisa’da iş hayatı, iş planı, temel muhasebe gibi konularda deneyimlerini paylaşarak girişimcilerin sorularını cevapladılar.

Nefise Şükran Füzün ve Hüseyin Yıldırım kursiyerlere kuracakları işlerinde başarılar dileyip, bağlantılarını sürdürmelerini, işte başarılı olmanın ilk adımının işini canı gönülden sevmek olduğunu tavsiye ederek, kendilerinin her zaman yanlarında olduklarını ve her adımda kendilerine yardımcı olabileceklerini belirttiler.