Akhisarpress.com

ÖZEL HABER

 

Almanya’nın Münih kentinde 16-21 Eylül tarihleri arasında yapılan, Uluslararası Fırıncılık ve Pasta Fuarı’na (IBA), Akhisar’dan Tadhisar Fırın Cafe işletmecisi Oğuzhan Avcı katılarak, fırıncılık sektöründeki yenilikleri yerinde inceledi.


Toplam 59 ülkeden bin 200 firmanın iştirak ettiği fuara Türkiye 30 firma ile katıldı. Binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda unlu mamuller ve pastacılık sektöründe kullanılan tüm mamul ve makineler görücüye çıktı. 500 metrekare kadar dev stantlar kuran Türk firmaları kendi ürettikleri makineleri Avrupa ülkelerine pazarladı.


Aynı zamanda Akhisar Genç İş Adamları Derneği üyesi olan, Tadhisar Fırın Cafe işletmecisi Oğuzhan Avcı fuar ile ilgili sözlerinde; “Almanya’nın Münih kentinde 16-21 Eylül tarihlerinde yapılan Uluslararası Fırıncılık ve Pasta Fuarı’na (IBA) fırıncılık sektöründeki yenilikleri yerinde incelemek adına, Balıkesir, Salihli ve Turgutlu’dan arkadaşlarımız ile katıldık. Bizim için son derece bilgilendirici olan bu fuarda sektörümüz ile ilgili birçok yenilikleri ve teknolojiyi inceleme şansımız oldu. 


Ayrıca fuar dışında da kendi çabalarımız ile 110 yıllık bir geçmişi olan Hoffmann’s fırın işletmesini ve diğer firmaları ziyaret ederek inceledik. Buralarda bizi son derece misafirperver şekilde karşıladılar. 


Bu tür organizasyonlara katılarak sektörümüzdeki yenilikleri, Akhisar’a getirip halkımıza daha iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz.” Dedi.