Açılışa CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan, Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu ve birçok davetli katıldı. 

Manisa Barosu Başkanı Av. Ali Arslan; “Manisa Barosu olarak yine güçlendiğimiz günlerden birini yaşıyoruz. Meslektaşımız tecrübeli, İstanbul’dan buraya geldi. Tecrübesini bundan sonra Akhisar’daki vatandaşlarımızın da yararlanmasını sağlayacak. Tabi ki biz vatandaşımızın hak arayışında katkı sağlayacağız. Ama biz avukatlarımızdan sadece mesleklerini en iyi şekilde yapmalarını değil aynı zamanda Cumhuriyetimize, demokrasimize Atatürk ilke ve devrimlerine de sahip çıkmalarını istiyoruz.” Dedi. 

Sözlerine “avukatlığın yaş ortalaması baya düşmüş” esprisi ile başlayan CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu; “Biliyorsunuz bağımsız yargının üç tane sacayağı vardır, bunlardan birisi de savunmadır. Ben Ecem kızımızın ve diğer avukat arkadaşlarımızın mesleğin hak ettiği özeni göstereceklerine inanıyorum. Ben buraya gelirken davetiyeye hiç dikkat etmedim programımdaki boşlukta olduğu için direk geldim. Meğer Ecem çok sevdiğim bir ağabeyimizin kızıymış. Şuan sizlerle beraber olmaktan son derece memnunum.” Dedi.

Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu; “Gencecik pırıl pırıl bir avukatı daha Akhisar’ımıza kazandırmış bulunuyoruz. İnşallah hep beraber Akhisar için çok güzel günler görürüz. Açtıkları işyeri hayırlısı olsun” dedi.