Akhisar’da alanında bir ilk olan Rota Koçluk Merkezi’nin açılış kurdelesini Akhisar Belediye başkanı Besim Dutlulu, Belediye başkan yardımcısı Ahmet Tınazlı ve işyeri sahipleri Tuba Müezzinoğlu ile Saliha Dönmez kestiler.

Profesyonel Yaşam Koçları Tuba Müezzinoğlu ve Saliha Dönmez’in açtığı Rota Koçluk merkezinin açılışına katılan ICF ve PCC ünvanlı Mehmet Fatih Sözen ve Aynur Sözen yaşam koçluğu ile ilgili yaptıkları açıklamalarında; “Koçluk mesleği Türkiye’de 2013 yılında profesyonel bir meslek olarak tanımlandı. Seviye 6 yani lisans eğitimi alanlara verilen mesleki ünvandır. Koçluk Türkiye için yeni ama dünya için çok eski bir meslektir. Bir avukatlık, doktorluk ve mühendislik gibi meslektir. Akhisar’da da sevgili Tuba ve Saliha bizim temsilcilerimiz. Bizim öğrencilerimiz ama bizden çok daha iyi işler yapacağına inandığımız sevgili meslektaşlarımız. İnanıyorum Akhisar’da çok daha güzel işler yapacaklar” dedi.

Rota Koçluk Merkezi’nde profesyonel yaşam koçluğu, profesyonel öğrenci koçluğu, profesyonel nefes koçluğu, NLP Practitioner (Zihin Programlama), Kuantum ve Hipnoz Uygulamaları ve Yoga gibi hizmetler sunuluyor. 

İşyeri sahipleri Tuba Müezzinoğlu ve Saliha Dönmez; “İçindeki beni gerçek anlamda bulmak isteyen herkesi Rota Koçluk Merkezimize bekliyoruz” dediler.

ROTA KOÇLUK MERKEZİ İLETİŞİM BİLGİLERİ

0555 180 67 45
0546 677 4645

İnstagram/rotakoclukmerkezi
Facebook/Rota Koçluk
Adres: İnönü Mahallesi 152 Sokak No: 44 D:3 Akhisar