Rever Kozmetik, Novada Outlet AVM'de Kahraman Müzik organizasyonluğunda Kiosk Satış Noktasında yeni bir işyeri hizmete açıldı. 

Açılış öncesi bir konuşma yapan Akhisar Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men;" Bu ekonominin bozuk olduğu bir dönemde 6 ayın sonunda iş yerlerini kapatmak zorunda kalıyoruz. Ben yine esnafımıza buradan çağrı da bulunmak istiyorum. Eğer bir işe kalkıştığınızda iyi etüt yaparsanız, ülke koşullarını ve bulunduğumuz çevrenin koşullarını göz önüne alırsanız, proje ile hareket ederseniz, Ebru Hanım gibi başarılı olursunuz. Ben Ebru Hanıma ikinci işyerini, elini taşın altına koyarak, cesaretli çabasından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Yeni işyerinin tüm Akhisar’ımıza, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
işletmeciliğini Ebru-Alim Çelik'in yaptığı Rever Kozmetik'in açılış kurdelesini Akhisar Esnaf Oda Başkanı Hasan Ali Men, MHP Milletvekili adayı Av. Osman Oktay, MHP İlçe başkan yardımcısı Halil Öksüz, MHP Kadın Kolları başkanı Dilek Çabuk, işyeri sahiplerine bol kazançlar dileyerek birlikte kestiler. 

İşletme sahipleri Ebru-Alim Çelik;" Rever Kozmetik,markamızı biz kendimiz ürettik. Parfüm, Oda Kokosu ve çeşitli oda kokularının bulunduruyoruz. Açık parfüm sektöründe yeni bir soluk yeni bir markayı ürettik. Uygun fiyata her çeşit kozmetik iş yerimizde bulabilirsiniz. İş yerimize tüm müşterilerimizi bekliyoruz" dediler.