Pehlivanoğlu Ekspres  mağazalarının  3.  Sünü nü Pehlivanoğlu kardeşlerin  doğup büyüdükleri  Akhisar’da açtılar. Açılışı Ali Pehlivanoğlu, Akhisarspor’dan futbolcu yaptığı yıllarda  takım arkadaşı  satır Mustafa lakaplı Mustafa Nogaybel ile birlikte yaptı.


Açılışta konuşan Yönetim Kurulu başkanı  Ekspres mağazalarını sadece İzmir ve Akhisar’da açacaklarını belirterek, “ İzmir’de Buca ve Narlıdare’den sonra  3. Eksper mağazamızı doğup büyüdüğümüz  Akhisar’da açıyoruz. 4. Sünü de yine Akhisar’da  Ülkü ilköğretim okulunun bulunduğu kendi doğup büyüdüğümüz mağazada  açacağız. Pehlivanoğlu  kardeşler olarak sadece ticaret için  var değiliz. İzmir’de   3 kardeş vergi rekortmenlerinin  ilk sıralarındayız. Sosyal hayata da katkı sağlıyoruz. Babamızın adına  Akhisar’da  modern bir okul yaptırdık. Şimdi Annemizin adını vereceğimiz Soma’da bir Sanatoryum yaptıracağız. Pehlivanoğlu kardeşler olarak  başta memleketimiz Akhisar olmak üzere sosyal hizmetlerimize devam ettireceğiz.” Dedi.

Özel olarak Almanya’dan gelen Akhisarspor’da  futbol oynadığı yıllarda Satır Mustafa lakaplı Mustafa Nogaybel ile kucaklaşan Ali Pehlivanoğlu, “ Akhisar’da sinemalar da gazoz sattığım günlerden beri  yaşantım boyunca çok güzel dostlarım oldu. Akhisar’da  yaşadığım dakikalarda bile saatlerce anlatılacak hatırlarlarla ayrılıyorum.” Dedi.