Mahmut Ögener'i ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Kaya Yılmaz, Meclis Başkan Yardımcısı Niyazi Edremit, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Tınazlı, Sami Karaoğlan, Erol Şirin, Mehmet Kantarlı, Meclis Üyeleri Özkan Kalın, Mutsel Karausta ve Cengiz Özdemir karşıladılar. 

Ziyaret esnasında söz alan Özgener; Tütüncü bir aileden geldiğini ve yıllarca Akhisar'ın ekmeğini yediklerini, bu nedenle Akhisar'ın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirterek konuşmasına devamla Oda-Borsa seçimlerinden hemen sonra bu ziyareti gerçekleştirmek istediğini fakat ancak 1,5 yıl sonra gerçekleştirebildiğini söyledi. Özgener konuşmasının sonunda " Türkiye ekonomi de %2,5 küçüldü ancak Tarım da %3,5 büyüdü. Önümüzdeki yıl ekonomide de sıkıntılar sona erecek ve canlanma başlayacak" dedi. 

ATSO adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Mehmet Ulusoy " Değerli başkanımızı Odamızda misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz. Söyledikleri ile bize umut verdi. Ben de önümüzdeki yılın Ekonomide bir canlanma ve hamle yılı olacağını düşünüyorum. Akhisar Tarım potansiyeli çok yüksek ve güçlü bir şehir, son yıllarda bu potansiyeli çok iyi bir şekilde ortaya çıkardık, Akhisar Zeytini, Zeytinyağı, Domatesi, biberi, salçası ile ön plana çıktı. Bunun yanı sıra Zeytin Zeytinyağı ve Türevleri Organize Sanayi Bölgemizin tüm parselleri satıldı 11 firma üretime başladı. Ayrıca 3000 dönüm alanda 73 fabrikanın faaliyet gösterdiği Akhisar Organize Sanayi Bölgesi de Akhisar’ı tarımla birlikte Sanayileşen bir şehir haline getirdi" dedi.  Ulusoy konuşmasının sonunda " Sayın Özgener’e ve Volkan Tufan'a ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.