Akhisar’da 2014 yılının Mayıs ayında Organize Sanayi Bölgesinde hizmete açılan Osmanoğlu Tekstil İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediği “İşbaşı Eğitim Programı” çerçevesinde 14 işçiyi istihdam ediyor. 

İŞKUR ile birlikte yürütülen program çerçevesinde oluşturulan eğitim bandında 14 kişiye iş öğrenme imkanı sağlanıyor. 2015 yılı içinde iki kez yapılacak olan eğitimler sonucunda başarılı olan personeller hemen Osmanoğlu Tekstil bünyesinde çalışmaya devam edecek. 

Eğitim Bandında Üretilen Ürünler Çocuk Esirgeme Kurumuna

14 işçinin “İşbaşı Eğitim Programı” kapsamında eğitim bandında ürettikleri tişört ve taytlar Osmanoğlu Tekstil tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak Çocuk Esirgeme kurumuna bağışlanacak. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Osmanoğlu Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Melike Saygel ve İnsan Kaynakları Müdürü İbrahim Pehlivan; “İŞKUR, Akhisar Belediyesi ve Sun Tekstil’in destekleriyle İşbaşı Eğitim Programını fabrikamızda başlattık. Bu sene içinde iki kez olmasını planladığımız eğitim programının ilkinde 14 personel katıldı. Onlar için üretim bantlarımızın yanına ayrıca eğitim bandı oluşturduk. Burada hem işi öğrenecekler, hem de Sun Tekstilin kumaşlarıyla ürettikleri tişört ve taytları sosyal sorumluluk projesi olarak Çocuk Esirgeme kurumuna göndereceğiz. Eğitim programından başarılı olarak geçen personeller ise Osmanoğlu Tekstil bünyesinde çalışmaya başlayacaklar” dediler. 

Merkezi İzmir Bornova’da bulunan Osmanoğlu Tekstil’in 2014 yılının Mayıs ayında faaliyete başlayan Akhisar şubesinde 130 kişi istihdam ediliyor.