Birçok kişi bu ürünleri en güvenli şekilde nerelerden temin edebiliriz diye düşünüyor.

Bazı organik ürünleri çok tercih edilen alışveriş sitelerinden bulabiliyoruz. Bunların dışında da bazı alışveriş siteleri kendilerini sadece organik ürünlere adamış durumda.

Bunun en güzel örneği de www.organiktarimsa.com sitenin kurucusu Erhan Yılmaz sektöre çok uzak birisi de değil aynı zamanda kendisi de uzun yıllar boyunca gıda sektöründe hizmet vermiş birisi. Manisa’da yemek fabrikası şirketi bulunan Yılmaz, organik ürünlerin gelecekte çok tercih edileceğini ifade ediyor.

Çalışma sistemlerini özetleyen Yılmaz, Organiktarimsa.com ekibi olarak Türkiye’de ve yurtdışında sertifikaları tam, tamamen organik olan üreticileri araştırıyoruz, ekibimiz ürünleri tek tek inceliyor ve sitemize o şekilde satışa sunuyor. Bizim için güven ve kalite kesinlikle birinci sırada yer alıyor.

Özellikle kendi sitemiz organiktarimsa.com’da tamamen ücretsiz kargo sistemi uyguluyoruz. Kargolarımızda Yurtiçi Kargo ile özel anlaşma ile çalışmaktayız. Ürünlerimizde iade garantisi bulunmakta, memnun olmayan veya üründe hasar olduğunda anında değişim ve iade garantisi sunuyoruz.

HANGİ ORGANİK ÜRÜN ÇOK TERCİH EDİLİYOR

Organik ürünler içinde en çok tercih edilen bebek ürünleri oluyor. Özellikle organik bebek bezleri müşterilerimizin tercihleri arasında birinci sırada yer alıyor. Organiktarimsa.com’da organik bebek bezi, diğer organik bebek ürünlerinin birçoğunu bulabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı organik sertifikalı ve orijinal üründür. Bunun dışında kesinlikle sitemizde sertifikası olmayan ürünlere yer vermiyoruz.