Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2.si düzenlenen Hijyen Seminerine katılan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen sertifika töreninde seminere katılan ve başarılı olan 154 Kursiyer Sertifikalarını aldı.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Genel Sekreteri Ali Özkervancı’nın sunumu ve Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu’nun konuşmasının ardından, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Ali Erdayıoğlu, ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Esnaf Odaları Başkanı Hasan Alimen, ve Lokantacılar Odası Başkanı Adem Duman tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Programın açılışında konuşma yapan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayoğlu, “ Bildiğiniz üzere bu bizim ikinci hijyen eğitimimiz. 1. Seminerde 62 kursiyerimize eğitim verilmişti. Bu kursumuzda ise ilgi oldukça yoğun oldu ve sayımız 154’e ulaştı.

Bugünde burada sertifika almaya hak kazanan siz değerli kursiyerlerimize sertifikalarını takdim edeceğiz. Bundan sonrası için eğitimlerimiz devam edecektir. Ben Daha önce sizlere Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ve faaliyetlerini anlatmıştım. Şimdi tekrardan bunlardan bahsetmek istemiyorum. Sadece Bunu bilmenizi istiyorum.

Biz Avrupa standartlarına uygun akredite bir odayız ve Türkiye’de 369 oda içerisinde 69. sıradayız. 3 Dönemlik başkanlığımız süresince Akhisar için elimden geleni yaptım. İnşallah önümüzdeki seçimleri de kazanarak hep birlikte başka başarılara da imza atarız.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından 154 üyeye sertifikaları verildi.