Kuru Temizleme sektöründe yatırımlar ve hizmetler gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

Akhisar’ın bilinen simalarından Erkek Kuaförü Sedat Akyol’un eşi Gülnur Akyol’un açmış olduğu Naturel Kuru Temizleme Ragıpbey Mahallesi 16 Sokakta hizmete girdi. 

Yorgan, Battaniye, Stor Perde, Takım Elbise, Abiye, Gelinlik, Nişanlık, Pardösü, Manto, Gömlek, Kazak, Tişört ve birçok giyim eşyanızın yıkama, kurulama, temizleme ve ütüleme işlemlerini gerçekleştiren Naturel Kuru Temizleme hayatınıza kolaylık katmak istiyor.

Çıkmayan kirlerin ve yoğun iş hayatından dolayı kıyafet temizliğine vakit ayıramamanın sorun olmaktan çıkaracağını dile getiren Gülnur Akyol; “Biz hizmetimizi bir bayan gözü ile bayan eli ile halkımıza, vatandaşlarımıza yansıtmak istiyoruz. Akhisar’ımız gelişiyor ve büyüyor. Doğal olarak iş hayatı da yoğun geçen vatandaşlarımız, ne kendine nede kılık kıyafetine fazla vakit ayıramıyor. Biz de vatandaşımızın bu sıkıntısına çare olmak istiyoruz. Vereceğimiz hakkaniyetli, samimi ve dürüst hizmetle uzun yıllar Akhisar’ımıza hizmet etmek istiyoruz. Umarım hizmetimizden herkes memnun kalır.” Dedi.

Naturel Kuru Temizleme Ragıpbey Mahallesi 16 Sokak No: 71/C 
Sevgi Yolu’ndan Hilaliye Caddesine giden yolda solda
İletişim adresi; 0 545 280 38 18