Akhisarpress.com - Akhisar Mermerciler Koopertatifi Yeni Mezarlık yanında bulunan yeni yerlerinde ilk basın açıklamasını yeni üyelerini kayıt ederek yaptı.

Akhisar Mermerciler Kooperatifi başkanı Recep Kalın, yönetim kurulu üyeleri Ali Osman Yıldız, Mehmet ateş, Erdoğan Akkuztıu, İdris Arslan, Akif Karataş ve üyelerin katıldığı açıklamada yeni üyelerin kayıtları yapıldı.

Üyelerinin sayısının 39'a yükseldiğini ifade eden Mermerciler Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Recep Kalın; "Bizler burada yüz yılın mermerciler sitesini inşaa etmek istiyoruz. Stat yapımı için adeta garga tulumba sokağa atılan mermerciler etrafından kenetlenmiş bulunan bir avuç zanaatkar büyük bir başarıya imza atıyor.

Aynı bölgede toplanma kararlılıkları yeni üye kayıtları ile hem güçleniyorlar hem de , Akhisar'ımıza kooperatif çevresinde modern bir mermerciler küçük sanayi sitesi yaratıyorlar. Bu arada S.S. Mermerciler küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi Yönetim Kuruluda; Şu anda tüm kooperatif üyesi arkadaşlarımız çok geniş ve teknolojik bir küçük sanayi sitesine kavuşmuş bulunmaktalar. Üyelerimiz şimdiden çok rahat ve geniş prestijlere sahne oluyorlar. Her sene İzmir mermerciler fuarına gidilmektedir.bu yılda 26-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan İzmir mermerciler Fuarını Akhisar ticaret odası işbirliği ile ziyaret edeceğiz.Tüm üyelerimize duyurulur. Mermerciler kooperatifi tamamlandığında en az 750 çalışana iş istihdamı sağlanacaktır. Kooperatifimize tapu alımında yardımlarını esirgemeyen sayın; Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tüm üyelerimiz şükranlarını sunar, sağlıklı yaşam sürmesini dileriz" dedi.

Duyuru: Son Bir Arsamız Kaldı Kooperatif Yönetim Kurulu