Akhisar Kaymakamı Kamil Köten  kurum amirleri ile birlikte gıda işletmelerini ziyaret ediyor. İşyerlerinin sorunlarını dinliyor. Üretilen gıdanın hammadde  halinden son haline gelişine kadarki üretim aşamalarını inceliyor.


Kaymakam Kamil Köten  beraberinde İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, İlçe Jandarma Komutanı Bnb.Ramazan Yiğit , Sağlık Grup Başkanı Selin Köksal, Mal Müdürü Tahsin Ersoy, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı, Özel İdare Müdürü Mehmet Tekin, Köyler Birliği Müdürü Kenan Çokengin, Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Tetik, bu hafta da ilçede faaliyet gösteren Derya Un ve Yem Fabrikası, Akaş Akbalık Şekerleme, Göke Zeytin İşletmesi ve Gülce Yağ Fabrikasını ziyaret ettiler ve incelemelerde bulundular.


Fabrika ve işletme sahipleri ile birlikte üretim yerlerini gezdikten sonra işletmelerin ve sektörün sorunlarını dinleyen Kaymakam Köten ziyaret sebeplerinin  moral ve motivasyon amaçlı olduğunu, ilçenin üretim fotoğrafını görmek açısından çok faydalı geçtiğini belirterek tüm işletme sahiplerine ekonomiye kazandırdıkları katma değer ve sağladıkları iş istihdamı nedeniyle teşekkür etti.