1928 yılından beri Akhisar’da faaliyet gösteren ve ülke çapında 142 restoran açan ve ulusal marka haline gelen Köfteci Ramiz ve yine Akhisar’da İzmir-İstanbul Karayolunda hizmet veren Ziyafet Kuzu Çevirme markası, İstanbul-İzmir Otoyolunun 375.kilometresinde bulunan bu yüzden de Oksijen 375 ismiyle anılan Otoyol Servis Alanında hizmet verecek 735 metre kapalı alan ve 465 metre bahçe alanı olmak üzere 1.200 metrekare büyüklüğünde karşılıklı olarak birbirinin aynısı yolun hem solunda hem sağında iki restoranın yatırımını tamamladılar.

Gebze Osmangazi Köprüsünden başlayıp, İzmir Bornova’ya kadar uzanan 406 km. uzunluğundaki otoyolun üzerinde 16 ayrı servis alanı bulunacak. İzmir’den İstanbul’a gelirken birinci, İstanbul’dan İzmir’e giderken sonuncu servis alanı da Oksijen 375 Tesisleri, birçok şehir merkezinin ortasında yer alıyor. Turgutlu şehir merkezine 13 km, Akhisar’a 60 km, Manisa şehir merkezine 43 km, İzmir Bornova girişine 45 km. mesafede bulunuyor.

Oksijen 375’te Köfteci Ramiz’in köftesini, ızgara et ürünlerini, soslu piliç çeşitlerini, çorba ve tatlılarını bulabileceğiniz gibi, Ziyafet Kuzu Çevirme markasının ünlü kuzu çevirmesini, kahvaltılarını, kuzuya dair tüm ürünlerini, ikramlarıyla birlikte aynı anda, aynı servisle birlikte tadabilirsiniz. Aynı zamanda her iki marka; Ramiz ve Hacı Memiş markalarıyla ürettikleri şarküteri ürünleri için de geniş bir alanda hizmet veriyor.

İki restoran markasını aynı restoranın çatısı altında birleştirmek için aylar süren bir çalışmanın sonunda Ramiz&Ziyafet isimli bu yeni Akhisar markası ortaya çıktı.