Akdemir Grubu Akhisar’da geniş bir ürün yelpazesi ile bayisi olan Karabulut Yapı Market’in önünde uygulamalı standını açtı. Burada RTRMAX’ın ürün ve tanıtım demo sorumlusu Yasin Aslan, müşterilere ürünlerin uygulamalı olarak tanıtımlarını gerçekleştirdi. 

Özellikle Xlion akülü el aletlerinin ilgi topladığını ifade eden RTRMAX Ürün ve Tanıtım demo sorumlusu Yasin Aslan; “Bugün burada bayimiz olan Karabulut Yapı Market’in önünde müşterilerimize uygulamalı olarak ürünlerimizi tanıtıyoruz. RTRMAX’in elektrikli el aletleri, havalı el aletleri, benzinli ve dizel jeneratör, bahçe grubu al aletlerimiz bulunuyor.” Diye konuştu.

Aslan yaptığı açıklamada; “Akdemir Grubu olarak geniş bir ürün yelpazesi ile bayilerimize ulaşıyoruz. Hizmet sunduğumuz ürün çeşitlerimizi; AKFİX markalı izolasyon ve yapıştırıcı ürünleri, RTRMAX markalı elektrikli ve havalı makineler, ROTHER markalı dizel makineler, KLAUS markalı elektrik aydınlatma ürünleri, RODEX markalı aşındırıcı ve kesici ürünler, KLYTEK ve ORİENT markalı el aletleri, BONDİT markalı kendinden yapışkanlı bantlar ve HERLY markalı bahçe bakım ürünleri, tarım ve sanayi tipi hortumlar olarak gruplandırabiliriz.” Dedi.