Akhisar Kahveciler Esnaf Odası ile Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisinin ortaklaşa açtığı Uygulamalı KOSGEB Girişimcilik Eğitimini Kursunu başarıyla tamamlayan katılımcılara Ahmet Kayalı İş Hanı 3. katında bulunan Kahveciler Esnaf Odasında sertifika töreni düzenlendi.

Kahveciler Esnaf Odası ile Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisinin 9-19 Haziran tarihleri arasında ortaklaşa açtığı uygulamalı KOSGEB girişimcilik eğitimine 25 kişi katıldı. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Kursunu başarıyla tamamlayan 25 genç kadın girişimciye sertifikaları Kadın Meclisi Başkan Pınar Güney, yönetim kurulu üyeleri Evren Çetinler, Serpil Sözcüer, Hanife Ceyhan Özçelik, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Erkin Güney ve Yönetim kurulu üyesi Hüseyin Öktem tarafından törenle verildi.
 
Kadın Girişimciler, KOSGEB Eğitim sertifika töreninde konuşan Kadın Meclisi Başkan Pınar Güney;" Akhisar Kahveciler Odası ve Kadın Meclisinin ortaklaşa düzenlediği KOSGEB kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler arasındasınız. Belgeler gelmeden iş yerlerinizi tutmanız bizleri çok memnun etti. Kursiyer seçiminde ne kadar doğru kararlar verdiğimizi görüyoruz. Biz, çözüm ortağımız ve aynı zamanda finansörümüz olan Akhisar Kahveciler Odasına teşekkür ediyoruz. İnşallah onlarında ailelerine, eşlerine ve dostlarına faydalı olabilmişizdir. Sizinle yaptığımız KOSGEB kursu çok talep gördü. Yeni çalışma takvimimizin belirlenmesiyle birlikte diğer odalar ve sivil toplum örgütleri ile KOSGEB kursları açmayı düşünüyoruz. KOSGEB kurslarımız devam edecek. Akhisar’a faydalı çalışan üreten, var eden kadınlarla dolu işletmeciler kazandırırız" dedi. 

Akhisar Kahveciler Esnaf Odası ile Akhisar Kent Konseyi Kadın Meclisinin ortaklaşa açtığı uygulamalı KOSGEB girişimcilik eğitimini kursunu  başarıyla tamamlayan Tuğce Naz, Hatice Pala, Gülşah Şakşak, Sevim Alpak, Yeliz Solmaz,  Bilge Kara, Seval Ayas, Seçil Adıgüzel, Burcu Solmaz, Arzum Tahiroğlu, Nurcan Alkan, Münevver  Bankacı, Ayşe Coşkun, Özlem Aydın, Belkıs Dinç, Rasime Avcı, Mediha Çeviker, Seda Nazlı Kaynar, Rüveyde Kolatan, Berna Özkan, Sadiye Akarsu, Ayşen Akarsu, Aysun Günsen, Gülay Balıkçı, Süheyla Yılmazer sertifikalarını aldılar.