Haber Merkezi - Kaz Dağlarının eteklerinin denizle buluştuğu, Edremit körfezinin en güzel sahillerinden biri olan Heramis Termal Tatil Köyünün sınırları içinde yapılan sondajlarda termal suya ulaşıldı. Heramis Tatil Köyü devre mülk tesisleri hem yazlık hem de kışlık olarak büyük ilgi görüyor.

Heramis Termal Tatil Köyü Satış ve Pazarlama Müdürü Arzu Şeremetli, “ Heramis Termal Tatil Köyümüz çok kısa zamanda birinci bölümünü başarılı ile tamamladı. Bir taraftan tesislerimizi en modern şekilde düzenlerken sahilimize de Mavi Bayrak almak için her türlü girişimi yaptık. TURÇEV’in isteklerini en kısa zamanda yerine getirdik. Sadece TURÇEV’in Mavi Bayrak için olan taleplerinin yanında, özellikle müşterilerimizin ve Devre Mülk sakinlerimizin en iyi ve sağlıklı bir şekilde denizimizden faydalanmalarını amaç edindik. Ve çok kısa bir zaman diliminde Mavi Bayrağa sahip olduk. 350 hektarlık alanımızda jeotermal ruhsatı aldık. 2 yıl önce başlattığımız jeofizik ve jeolojik çalışmalarımızda mutlu sona ulaştık. 750 metre derinlikte Altınoluk’ta bir ilk olarak 44 derecilik Termal Su bulundu. Termal Su debimiz saniyede 20 litredir. Bu bölgenin yatırımcısı olan firmamız

Termal Turizmin gelişmesi için bulduğumuz Termal Su’yu başka firmalar ile de paylaşmaya hazırız. 5000 metre kapalı olan Heramis Tatil Devre Mülk tesislerimiz deki devre mülk sahipleri yaz aylarındaki mutluluklarını kışında SPA merkezlerimizde paylaşacaklardır.” dedi.