Geçtiğimiz Şubatta yapılan seçim ile Başkan Seçilen kolları sıvadı ve Sebzeciler ve meyveciler odası Başkanı Mustafa Güral hizmetlerine başladı.

Mustafa Güral Sebzeciler meyveciler odasındaki makamında basın Açıklaması Düzenledi açıklamada yönetim kurulu üyeleride hazır bulundu.

Güral yaptığı ilk hizmet olarak Çarşamba pazarının içerisinde hem üyelerini hem de Akhisar halkını olumsuz olaylara karşı korumak için kamara sistemi döşetti. Çarşamba pazarına yeni döşenen kamara sistemini meslektaşlarına ve Akhisar halkına basın yolu ile duyuran Güral şöyle dedi.

“Sayın çok kıymetli Akhisarlılar ve değerli meslektaşlarım;

23 Şubatta yapılan odamızın Genel kurulunda değerli üyelerimizin sayesinde ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım bu göreve seçildik. Genel kurulumuza katılan bize oy veren veya vermeyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Biliniz ki artık bütün oda üyeleri bizim gözümüzde hepsi eşit mesafededir. Ayrım yapmadan bütün üyelerimizin sorunları, sıkıntıları bizim sorunlarımız bizim sıkıntılarımızdır. Bundan hiçbir meslektaşım kuşku duymasın. Bizler yarışa değil hizmete aday olmuşuz. Şu an gene söylüyorum biz hizmet için buradayız. Buradan tüm esnafıma tekrar söz veriyorum sizleri gittiğimiz her yerde ,her kurumda en güzel şekilde temsil edeceğiz ve tekrar diyorum " hiçbir esnafımın hiçbir değerli üyemin hakkını yemeden" hizmet vereceğiz.

Seçilmeden önceki seçim çalışmalarımızda üyelerimize seçildiğimiz takdirde Çarşamba ve İstasyon pazarımıza kamera sistemi kuracağımıza söz vermiştik. Ve şu an itibariyle de sözümüzü yerine getirmiş bulunmaktayız. Çarşamba pazarına kurmuş olduğumuz ve önümüzdeki haftada İstasyon pazarına kuracağımız kamera sisteminin 14.500.00 TL'sini Akhisar Belediyemizin katkılarıyla geri kalan 2.000.00 TL 'lık kısmını da odamız tarafından karşılanarak Üyelerimiz ve Akhisar halkının hizmetine sunmuş bulunuyoruz.

Burada Akhisar Belediye Başkanımız Sayın Salih HIZLI ve emeği geçen herkese şahsım , Odam ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum

Çok kıymetli Akhisarlılar artık yeni bir "YÖNETİM KURULU, YENİ BİR PAZAR YERİ " diyoruz.Bundan sonra Çarşamba ,Cuma ve İstasyon pazarımızda Akhisar halkının Pazar yerlerine geldiğinde daha güvenli bir şekilde alış verişlerini yapabileceği bir Pazar yeri ortamını sizlere sunuyoruz.

Değerli meslektaşlarım, seçim öncesi vermiş olduğumuz sözlerin her birinin arkasındayız. Pazar yerlerimizin kalitesini , refahını artırmak için bizlere vermiş olduğunuz bu görevi en iyi şekilde sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.Yeni döşenen kamara sisteminden oldukça memnun olan pazarcı esnafı “ Başkan Mustafa Güral’ın yeni döşetmiş olduğu kamara sistemi ile mallarımız daha güvenli bu çalışmasından dolayı başkanımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz”