Akhisarpress.com

 

Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) üyelerine NOTTA Danışmanlık ve Dış Ticaret tarafından Hibe Programları hakkında seminer düzenlendi.


Akhisar Genç İş Adamları dernek binasında düzenlenen seminerde, Notta Danışmanlık ve Dış Ticaret yetkilileri Tayfun Atılır ve Nil Atılır tarafından, Kırsal kalkınma hibe programları, Zafer Kalkınma Ajansı hibe programları, KOSGEB destekleri, Ekonomi Bakanlığı destekleri, Yeni teşvik paketi, Kobilere yönelik Dünya Bankası Eximbank ve Ulusal bankaların sağladığı uygun şartlardaki krediler konularında bilgiler verildi. 


Akhisar Genç İş Adamları Başkanı Yılmaz Çatalcalı seminer hakkında yaptığı açıklamada; Akhisar’da üyelerimiz de dahil olmak üzere, hibe programlarından yararlanacak bir çok KOBİ bulunuyor. Bizde ilk önce kendi üyelerimizin bu hibe programlarından faydalanmaları için çalışma başlattık. Notta Danışmanlık firması tarafından üyelerimize derneğimizde bilgilendirme semineri verildi. Hibe programları, konusunda çalışmalarımız ve üyelerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.” Dedi.