Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) yönetim kurulu üyeleri ve üyeleriyle dernek binasında kahvaltı programında bir araya geldi. 

Kahvaltı programında konuşan Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Özkan Kalın; “Burada üye ve yönetimdeki arkadaşlarımıza sunduğumuz, Kasım 2014 anketlerini doldurdular. Bu anketleri yapmamızın amacı üyelerimizin bize daha fazla sorumluluk vermeleridir. Bizlerde yönetim olarak bu anketleri inceleyerek onlara daha iyi hizmet etmek istiyoruz. Bundan sonra bu kahvaltı programlarımız devam edecek. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

AKGİAD Başkanı Özkan Kalın, Yönetim kurulu ve üyelerin katıldığı kahvaltıda "Kasım 2014 Anket Formu" doldurdular. Ankette, Hangi tarihte AKGİAD üyesi oldunuz?, AKGİAD üyeliğinize nasıl karar verdiniz?, Üyeliğiniz süresince hangi etkinliklerde yer aldınız?, AKGİAD’ın 2000-2014 kadar yapmış olduğu çatışmaları değerlendirir misiniz?, AKGİAD dergisi 2014 Birinci sayı hakkında düşünceleriniz?, 4KGİAD dergisinin 2.3.4. sayısında yer vermemizi istediğiniz konular nelerdir?, Derneğimizin Internet sitesine ve dergisine reklam vermeyi düşünür müsünüz?, Derneğimizin yeni çalışmaları için önerilerinizi öğrenebilir miyiz? soruları yer aldı.

AKGİAD eski Başkanı Yılmaz Çatalcalı;" Üyelerin derneğimize öncelikle gönül vermesi gerekiyor. Ticari ve siyasi anlamda hep arkadaşlarımız yetiştiği derneğimiz 2000 yılında kuruldu. 5 arkadaşın yola çıkmasıyla oluştu. Biz bu faaliyetlerde 3 dönem yönetim kurulu başkanlığı yaptık. Bir dönem yönetim kurulu üyeliği yaptık. Güzel dostluklar edindik. Sizinde bu güzel dostluklar karşısında derneğe desteklerinizi her zaman bekliyoruz" dedi.

Kahvaltıdan sonra AKGİAD Başkanı ve tüm dernek üyeleri Lokalin önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.