Akhisar’da Evşen AVM 1. Nakliye Caddesi numara 11-A’da işyeri alanını ve ürün yelpazesini büyüterek hizmet standartlarını yükseltti.


Daha önce aynı adreste 240 metrekare alanda hizmet veren Evşen AVM şuan işyeri alanını 800 metrekareye çıkartarak müşterilerine halı, mobilya, zücaciye, ev tekstili, küçük ev aletleri, çocuk araç gereçleri kategorilerinde hizmet veriyor. 


Mağaza Müdürü İbrahim Köroğlu; “Akhisar’da 1982 yılından bu yana giyim sektöründe hizmet vermekteydik, 2004 yılında çeyiz sektörüne de giriş yaptık. Şimdi de müşterilerimize daha iyi şartlarda hizmet verebilmek adına, 240 metrekare olan işyerimizi 800 metrekareye çıkarttık. Diğer yandan mağazamızda şuan 25 personele iş istihdamı sağlamaktayız. Tüm çabalarımız Akhisarlı müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için gerçekleştiriyoruz. Ürünlerimizi elden taksit olarak 10-15-20 ay taksit imkanımız bulunmaktadır. Mağazamızda sektörün en kaliteli markaları olan Merinos, Padişah, Emsan, Karaca, Arzum, Philips, Taç, Özdilek vs. bulunmaktadır. 

 

Müşterilerimize satış sonrası hizmetimizin kalitesini de arttırmak adına satış sonrası ekibi kurduk. Bu ekip satış sonrası sorun yaşayan müşterilerimizin, bir telefon kadar uzağındadır. Evşen AVM olarak lyoness üyelerine de %8 oranında indirimiz bulunmaktadır.” Dedi.