Atso başkan adayı Erol Boşnak ve 8.grupta yer alan aday meclis üyeleri, Kazanlı otomotiv ve sanayi  ltd şti Fevzi  Kazanlı Osmanlı Kazanlı ve  Uslular galeri Hüseyin Uslu ile birlikte sanayi esnafını ziyaret ettiler.

Bu  sefer ziyaretlerini sanayi esnafına gerçekleştiren Erol Boşnak,Karabulut şirketler grubu Fatih Karabulut,Ali Karabulut,Ganibaba otomotiv Mehmet Bakırlıoğlu,Kayalı Akaryakıt  Mehmet Kayalı Gökhan Kayalı,Mete Sadık Otomotiv  Özgür Şıklı ve Tuna Şıklı'yı ziyaret etti. Kendilerinden destek isteyen Erol Boşnak şikayet ve isteklerini dinleyerek fikir  teatisinde bulundular.

Ziyaret listesinde yer alan Karabulut şirketler grubu Zeytin haricinde üzüm ve pamuk ürünlerine de gereken  ilgi ve alakanın gösterilmesi gerektiğini söylediler.  Oto sadık  Özgür Şıklı ve Tuna Şıklı ise sanayi sitesinin yol üstüne taşınmasını  ve bu sayede  sanayinin hareketleneceğini ve iş potansiyelinin artacağını düşündüklerini dile getirdiler.Başkan adayı Erol Boşnak bu fikirleri dinleyip herkesin fikrine saygı duyup dikkate alacağımız için "YÖNETİME TALİBİZ" Sanayide eski kadar çırak yetişmediği için personel sıkıntısı yaşandığının bilicindeyiz.Bu konu ile igili sanayi esnafından bir çok şikayet aldık.Yönetime geldiğimiz taktirde bu konuyla ilgili sanayi esnafı ile birlikte ortak çalışarak gereken hassasiyeti göstereceğiz.Genç ve çalışkan işlerinde başarılı ekibim ile birlikte Akhisar'daki yaşam kalitesinin artması için elimizden  ne gelirse yapacağımıza söz veriyoruz dedi.