Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçim sürecinde listelerin askıya çıkmasıyla beraber, 8 Ekim'de yapılacak olan seçimde adaylığını açıklayan Erol Boşnak üye ziyaretlerine start verdi. 

İlk olarak  ticaret ve sanayi odasında önemli bir  yer teşkil eden ve 7.meslek grubunda yer alan müteahhitlerin bir kısmını,meclis üyesi adayları Prestige inşaat Aydoğan Şirin ve Koçin inşaat Hüseyin Koçoğlu  ile birlikte ziyaret  etti. 

Ziyaretinde bulunulan müteahhitlerle yapılan sohbetlerde ,her meslek grubunda olduğu gibi müteahhitlerinde bir takım sorunlarının olduğunu bazı konularda birlikte hareket edilemediğini karşılıklı olarak dile  getirdiler ve geçmiş dönemde de Ticaret ve sanayi odasının  meslek temsilcilerinin müteahhitleri, iş yaptıkları,gerek resmî,gerek özel kuruluşlar arasında yeteri  kadar temsil  edilemediklerini  söylediler. Ticaret ve sanayi odasının müteahhitlerle kurumlar arasında yaşanan sıkıntılarda bir köprü vazifesi kurması gerektiğini ,geçmiş yönetimin üyelerinden çok uzak kaldığını dile getirdiler.

 Erol Boşnak ise ziyarette bulunduğu üyelere genç,dinamik ve hevesli bir ekiple yola çıkıldığını,seçimlerde başarı sağlanması halinde yeni yönetimin daha aktif,daha duyarlı,daha ulaşılabilir ve üyelerini kucaklayan bir yönetim olacağı sözünü verdi.