Akhisar Şeyhisa cami İmam Hatibi Bayrak Uçak'ın açılış duasının ardından Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar Ticaret Borsası başkanı Alper Alhat, Graniser Fabrika Genel Müdürü Can Bıyıklı, CHP İlçe başkanı Av. İsmail Fikirli ve İş yeri sahipleri Engin, Barış ve Zafer Kaya ile birlikte kurdeleyi kestiler.

Açılış öncesi basına bilgi veren Enkaya Graniser Seramik Showroom sahipleri Engin, Barış ve Zafer Kaya;"Açılışta bizleri yalnız bırakmayarak onurlandıran en başta, Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar Ticaret Borsası başkanı Alper Alhat, Graniser Fabrika Genel Müdürü Can Bıyıklı, eş, dost ve tüm akrabalarımıza teşekkür ediyoruz" dediler.

Enkaya Yapı Market Graniser Seramik Showroom'unda, Graniser Granit Fayans-Seramik Çeşitleri, Vitra Vitrifiye-Batarya-Aksesuar Çeşitleri(Klozet,Dolap Vs.), Seramiksan Mutfak Fayansı Çeşitleri, Turkuaz Vitrifiye Lavabo Çeşitleri, İthal Mutfak Fayans Ve Seramik Modelleri, Patlatma Taş Modelleri, Kayrak Taşı Modelleri, Esvit-Lapıno Lavabo-Klozet-Etejer Çeşitleri, Ukınox Krom Ve Granit Evye Modelleri, Artema-Eca-Polisu Yerli Batarya Çeşitleri, Lena İthal Lavabo Çeşitleri, Fontana İthal Lüx Batarya Çeşitleri, Gold Banyo Dolap Modelleri (Onlarca Model), Onlarca Duşluk Modeli Çeşitleri, Altez – Lider Banyo- Mutfak Aksesuar Çeşitleri, Yüzlerce Model Duşakabin-Tekne-Küvet-Jakuzi Çeşitleri, Agt-Çamsan Laminant, Akhisar Halkımızı Yeni Showroomu gezmeye bekliyor.

 Tur Yapı ve Kale Seramik İş yeri sahibi Ahmet İkiz;" Yeni hizmete açtığımız iş yerimizde Kale Grubu'nun seramik kaplama malzemeleri, yapı kimyasalları, seramik sağlık gereçleri, armatür, mutfak ve banyo mobilyaları, akrilik banyo küvetleri ve duş tekneleri, doğal taş, parke, çini ve cam mozaik gibi yapı ürünlerinin tamamı tek çatı altında bulunduruyoruz. Bu önemli günümüzde yanımızda olan eş, dost ve yakınlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Tur Yapı ve Kale Seramik Showroom'u açılışına Akhisar Belediye başkan Yardımcıları Ali Velestin, Ömer İşçi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, İlçe Müftüsü Yusuf Eviş, Kale Seramik Bölge Yöneticisi İnanç Aydın, KahramanYapı35 Reşit Kahraman, Bergama IşıldakYapı Burçin Başbuğ, Konya AkgüçYapı Cemalettin Akgüç, İzmir Batı Grup Nevzat Bilicioğlu, Turgay Tomruk, İsmet Gençoğlu, CHP İlçe başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisarspor yönetim kurulu üyeleri, Oda ve dernek başkanları, müteahhitler ve davetliler katıldı.