Akhisar’da 5 yıllık deneyimi ve uzman ekibiyle Güvenlik Kamera Alarm Sistemleri hizmetini devam ettiren Emir Bilişim’de bahar kampanyası başladı.

Emir Bilişim Güvenlik Sistemleri uzmanı Özkan Gül yaptığı açıklamada güvenlik kamerasının ev ve işyerleri için vazgeçilmez bir gereklilik olduğuna vurgu yaptı.

Güvenlik kameralarının birçok olayı aydınlattığını ve hırsızlara gözdağı verdiğini ifade eden Gül; “Özellikle işyerleri güvenlik kamarası mutlaka taktırmalı ve kamera özelliklerinin HD kalitede olduklarına emin olunmalı. Çünkü birçok hırsızlık olayı sonrasında hırsıların yüzünün tespit edilmesi bazı kameralar tarafından mümkün olmayabiliyor. Bunun için biz HD kamera kullanıyoruz. Kullanılan kameraların gece görüşünün olması da çok önemli bunlarla yüz tespiti kolaylıkla yapılabilir.” Dedi.

Emir Bilişim olarak bahar kampanyasını başlattıklarını söyleyen Gül; “Akhisar’da 5 yıldır güvenlik sistemleri hizmeti sağlıyoruz. Emir Bilişim olarak bahar kampanyası başlattık. 4 adet kamera (AHD) sistemi montaj dahil 1.250 TL’den kuruyoruz. Sistemdeki kameralarımız ve parçalar 2 yıl boyunca firmamız tarafından garantilidir.” Dedi.

Emir Bilişim ayrıca Bilgisayar, sarf malzemesi, teknik servis ve ticari yazılım (Barkodlu Satış Sistemleri, Web Tasarım Hizmetleri) programları hizmetlerini de sağlıyor.

İLETİŞİM: 
Paşa Mah. 13 SK. Atabarut Pasajı No: 16 Akhisar
Tel: 0236 414 51 20 - 0536 457 47 95