Elit Kuaför Hair Stüdyo ve Makeup Stüdyo işletmecileri Engin ve Canan Ecebay, yeni adresinde, Akhisarlılara daha iyi hizmet verebilmek, misafirlerinin memnuniyet kalitesini yükseltecek şekilde hazırlıklarını tamamlayarak görkemli bir açılış yaparak hizmete açtı.

Açılışa katılan davetli ve misafirleri Elit Kuaför Hair Stüdyo ve Makeup Stüdyo sahipleri Engin ve Canan Ecebay, davetli ve misafirlerle yakından ilgilendiler.

Emekli İmam hatip Basri Hocanın açılış duasından sonra kurdeleyi Akhisar Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu, CHP İlçe Başkanı Av. İsmail Fikirli ve Elit Kuaför Hair Stüdyo ve Makeup Stüdyo sahipleri Engin ve Canan Ecebay ile birlikte kestiler.

Açılışta konuşan Akhisar Belediye başkanı Ecz. Besim Dutlulu;" Bugün sizlerle burada olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyorum. Akhisar’ımıza burası gibi güzel mekanların açılması bizleri mutlu ediyor. İnşallah işyerlerinin bol kazançlı olmasını diliyorum. Katıldığınız için herkese teşekkürler” dedi.

Elit Kuaför Hair Stüdyo ve Makeup Stüdyo işletmecileri Engin ve Canan Ecebay;" İşyerimizde yeni  salonlarının gelin, kına, nişan, söz ve sünnet annelerine ayırmış oldukları konsept ile kendilerini özel hissettirecekler. Bu konsept ile Akhisar’da ilk olacaklarını söylediler.