Banka, 3 yıl boyunca maaşını DenizBank’tan alma sözü veren emekli müşterilerine de 450 TL’ye varan nakit kazanma fırsatı sağlarken; emekli tanıdıklarını bankaya yönlendiren müşterilerine de yönlendirdikleri her emekli için 100 TL nakit hediye ediyor. 

Emeklilere “Hürmetlerimizle” yaklaşımını benimseyen DenizBank, müşterilerine özel hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

Banka bu kapsamda önemli bir kampanyaya imza atarak; emekli maaşını DenizBank’a transfer eden emeklilere kendilerine özel aylık %0,99 faiz oranıyla 80.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri DenizBank’ta emeklileri bekliyor

Banka 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi imkanının yanı sıra Emekli Bankacılığı hizmetleri şemsiyesi altında yıllarca çalışmış, üretmiş ve Türkiye’nin yarınlarının inşasında önemli rol oynamış emeklilere farklı avantajlar da sağlıyor. 

Buna göre; 3 yıl boyunca maaşını DenizBank’tan alma sözü veren emekli müşterilerine 450 TL’ye varan nakit kazanma fırsatı sağlanırken; emekli tanıdıklarını DenizBank’a yönlendiren tüm müşterilerine de yönlendirdikleri her emekli için 100 TL nakit hediye ediliyor.

Banka ayrıca emeklilere özel “Emekli Bonus” kredi kartı kapsamındaki fatura kampanyalarıyla da yıllık 240 TL’ye varan indirim sağlıyor. 

“Yenilikçi hizmetlerimizle emeklilerimizin yanında yer alıyoruz”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Akhisar Şubesi Müdürü Zülfü Kaplan şunları kaydetti; “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarına avantajlı çözümler sunmayı önemsiyor ve emeklilerimize DenizBank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettiriyoruz. Amacımız emeklilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak hayatlarını daha keyifle yaşamalarını sağlamak. Emeklilerimize “Hürmetlerimizle” yaklaşımını benimseyen banka olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz”.


Ayrıcalıklı bankacılık hizmetleri

Tüm DenizBank ATM’lerinden ücretsiz para çekme ve hesap bakiyesi sorgulama işlemi yapabiliyor. Şubelerde sıra beklemeden işlemlerini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirlerken, maaş hesabının bulunduğu şubelerinin haricinde diğer DenizBank şubelerinden de maaşlarını çekmek istediklerinde herhangi bir ücret ödemiyorlar. İnternet bankacılığından ücretsiz havale ve EFT yapabilen emekliler, kiralık kasa ücretinde de yüzde 25 indirimden yararlanıyorlar. Emekliler ayrıca marka işbirlikleri ile birçok indirim kampanyasından da faydalanabiliyorlar.

DenizBank Hakkında
DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Ekim 2006’da Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia bünyesine katılan bankanın hisseleri, 28 Eylül 2012’de Rusya’nın en büyük bankası Sberbank’a, 31 Temmuz 2019 itibarıyla ise yine bölgesinin en büyük kuruluşları arasında yer alan ENBD’ye devroldu.
Farklı finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmayı hedefleyen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 749 şubesi ile 14 bine yakın çalışanı; beş yerli ve üç uluslararası finansal iştiraki, altı yerli finansal olmayan iştiraki ve Bahreyn’de bir şubesi bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, DenizKültür, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.


Bilgi için:
Bersay İletişim Danışmanlığı / 0212 337 51 00
Anıl Erbayrak / Tel: 0212 337 51 17 / GSM: 0553 317 46 06 / [email protected]