Akhisar Meyveciler ve Sebzeciler odası Başkanı Mustafa Güral Pazar yerlerine döşenen kameralardan sonrada üyelerine bir yeni hizmet daha getirdi.

Akhisar Meyveciler ve Sebzeciler odası Başkan Yardımcısı Ali Katrancı ile birlikte üyelerine yönelik ucuz elektrik kullanmalarını sağlamak için Cengiz Elektrik Odaş Enerji Voytron Elektrik Akhisar bölge temsilcisi Hüseyin Ali Doğan ve Şükrü Karaoğlu ile anlaşma imzaladılar.

Meyveciler odası başkan yardımcısı Ali Katrancı üyeleri adına “ODAŞ VE CENGİZ ENERJİYLE” EPDK birim fiyatının%10 indirimiyle anlaşma imzaladı. Böylece Meyveci Sebzeci ve seyyar Satıcılar Odası üyeleri toplam fatura miktarı üzerinden %15 ile %30arasında indirimli elektrik kullanabilecekler.

Cengiz Elektrik Odaş Enerji Voytron Elektrik Akhisar bölge temsilcisi Hüseyin Ali Doğan Çiçek takdim etti

Oda başkan yardımcısı Ali Katrancı da Bu anlaşmamızın tüm üyelere hayırlı olsun dileklerinde bulunup üyelerimizin lehine hizmetlerimize hiç durmadan devam edeceğiz “ dedi.

Elektrik abone değişimi sözleşmelerimizin Oda Genel sekreteri tarafından gerçekleştirileceğini ve tüm üyelerimizin oda genel sekreteri Yasemin ÇELİK ‘e müracaat etmeleri gerektiğini söyledi. Cengiz Elektrik Odaş Enerji Voytron Elektrik Akhisar bölge temsilcisi Hüseyin Ali Doğan ise “ Bu anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı olsun. İnşallah önümüzdeki günlerde bu ucuz enerji kullanımı daha da genişleyecek, bu indirimler tüketicinin faturasına göre %10 ile %30’lara kadar varıyor” dedi.